blockchain News 09.05.2018

Bloomberg urip indeks Crypto

Bloomberg, bebarengan karo Galaxy Digital Capital Management LP, tenan Manajemen bondho digital anjog diadegaké déning Michael Novogratz, dina iki dibukak ing Indeks Bloomberg Galaxy Crypto.

Indèks iki dirancang kanggo trek kinerja sing paling gedhé, bagean Cairan paling saka pasar cryptocurrency, kang menehi benchmarking transparent investor cryptocurrency.

Michael Novogratz, CEO lan Pendhiri Galaxy Digital Capital Management, ngandika, "Ing Bloomberg Galaxy Crypto Index ndadekke transparan unprecedented kanggo pasar Crypto.”


Winklevoss sedulur ngajukake paten kanggo penyelesaian ETFs Crypto

Sedulur Winklevoss wis dianugerahi a patent sing yakuwi dumunung ijol-ijolan perdagangan produk (ETPs) nyekeli cryptocurrencies.

Perusahaan mbatesi sistem sing bisa nglakokaké transaksi kanggo ETPs nyekeli cryptocurrencies “kayata bitcoins.”

ETPs, kang kalebu exchange-perdagangan-dana (ETF), sing jinis keamanan kang prices sing asalé saka instrumen investasi lagi disambungake kanggo, eg. cryptocurrencies.


pemerintah Australia allocates setengah yuta USD kanggo blockchain dana riset

Pamaréntah Australia wis diparengake AU $700,000 menyang Agensi transformasi Digital kanggo njelajah aplikasi blockchain ing pamaréntahan layanan.

Ing negara document budget “Pemerintah bakal nyedhiyani $0.7 yuta ing 2018-19 kanggo Agensi transformasi Digital kanggo neliti wilayah ngendi teknologi blockchain bisa kurban paling Nilai kanggo layanan Government.”


patent file polisi China kang kanggo nyimpen bukti nggunakake blockchain

China iku Mentri Public Keamanan wis dikembangaké dadi sistem blockchain ngarahke kanggo liyane aman nyimpen bukti salebeting panyelidhikan polisi.

lengen riset pelayanan kang ngajokake paten kanggo basis sistem-blockchain sing timestamps lan toko data diajukake méga ing bid kanggo nyedhiyani langkung transparan lan tamper-bukti prosedur Deposition.


Colorado liwat Bill kanggo nggunakake blockchain kanggo cathetan lan keamanan cyber

Colorado negara Senat liwati Bill kang bakal nggunakke teknologi blockchain supaya nyimpen cathetan pemerintah lan nambah keamanan cyber sing.

Bill mbutuhake kabeh kantor pemerintah Colorado manfaataken Techniques enkripsi blockchain supaya kanggo nglindhungi cathetan rahasia saka akses ora sah utawa penipuan.

Bill nyariosaken bilih blockchain nawakake akeh solusi gegayutan duit lan “sambungan saka masyarakat” dening nggayuh lan rincian transaksi dileksanakake ing internet nalika ngramut sing jurusan dhuwure privasi.

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *