blockchain News 08.05.2018

Bursa Saham New York uga miwiti dagang platform Bitcoin

Perusahaan tiyang sepah saka Bursa Saham New York wis digunakake ing platform online dagang sing bakal ngidini investor gedhe kanggo tuku terus Bitcoin, miturut email lan dokumen viewed dening The New York Times lan wong papat briefed ing gaweyan sing takon kanggo tetep anonim amarga plans padha isih rahasia.


Oracle kanggo miwiti blockchain-as-a-layanan platform sasi iki

Software buta Oracle wis disetel kabeh kanggo publik miwiti sawijining platform blockchain-as-a-layanan sasi iki. Frank Xiong, wakil presiden kelompok Oracle kang blockchain Cloud Service, ngandika ing unveiling sing tenan yakuwi kanggo narik kawigaten loro perusahaan gedhe lan cilik, karo reregan adhedhasar volume transaksi.


Moscow aturan pengadilan cryptocurrency kalebu ing bangkrut Estate

A Pengadilan Moscow wis mrentah nambahi dompet cryptocurrency minangka bagéan saka real a bangkrut utang kang, pangling tombol lan dana wallet kang minangka properti. Jeksa Agung bisa ngetokake ana apa identifikasi pemilik saka wallet Crypto lan tombol bisa utawa ora. Pengadilan mrentah identifikasi bisa lan sing tombol kudu relinquished minangka bagéan saka Estate utang kang.


 

2 comments

  1. I’m not ѕure wheгe you’re getting your info, but good topic.
    I needs to spend some time learning much more or underѕtanding more.

    Thanks for fantastic info I ᴡas looking for thіs info for
    my mission.

  2. I was looking at some of your articles on this site and I believe this internet site is really instructive! Keep on posting.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *