blockchain News 06.06.2018

basis Crypto Indian Police Bust Massive Ponzi Scheme

The Ponzi kapérang saka sawetara program dening dr a. Amit Lakhanpal, CEO saka Money Trade Coin Group lan CMD Group Flintstone. Pejabat bilih Lakhanpal wis digawe cryptocurrency disebut Money Trade Coin (MTC), kang akeh banget dipasaraké kanggo masyarakat Indian kang luwih amba supaya nggodho investor menyang tawaran Spekulasi liyane. Kantor ing Orion Business Park diduweni dening agensi pembangunan real estate Flintstone Group wis ngandika marang “ing tengah penipuan” karo sawijining Staff orchestrating mayoritas iki apus fraudulent; Investor unsuspecting “sepuluh puluh kaping mung patang enem sasi,” laporan Times Of India. Bab iki uga diklaim sawetara investor padha malah janji kewarganegaraan Karibia, real estate lan Swiss bank akun ing ijol-ijolan kanggo investasi.

Kang kira-kira sing jumlah kira-kira saka dhuwit entuk dening sistem Ponzi sakabèhé iki kira-kira 500 crore, kang equates $ 6,699,450,000.

Sajrone dhadha, polisi Thane dipenjara lan dipenjara Taha Kazi, salah siji saka teknisi tombol flanking, nanging isih looking for Lakhanpal lan papat tokoh tombol liyane penipuan.

The Ponzi iki diselidiki dening panguwasa lokal ngisor complaint saka Managing Director Delhi iku Pravin Agarwal sawise nampa ora payouts saka perusahaan. Wakil Kepala Polisi Abhishek Trimukhe ngandika:

“We direkam angkara ing Kantor Polisi Chitalsar, endi wastani perdagangan duwit receh cryptocurrency, lan ngapusi saperangan wong.”

wiwit, polisi wis saiki ditanggepi “cilik penipuan, Pelanggaran pidana, forgeries lan wilayah sing cocog saka IPC, saliyane Law Maharashtra kanggo pangreksan Investor Interested, 1999, lan uga miturut Undhang-undhang Teknologi Informasi”.

Nalika iku isih ora dingerteni carane adoh sistem Ponzi iki kena pengaruh wilayah, laporan polisi sing gropyokan liyane bakal njupuk Panggonan ing kantor liyane ing Kailas Industrial Park, Vikhroli.

Sawise bangkrut iki, akeh saiki sing pracaya scam iki bagéan saka Ponzi luwih gedhe mlaku metu saka Dubai. Iku wis bubar wis kacarita Lakhanpal wis partnered karo Kabinet Kang eee Sheikh Ahmed Bin Obaid Al Maktoum kanggo mbentuk “Al Teller Group,” anyar basis Dubai Diamond-digawe wiwitan Crypto. Tujuane kanggo nggawe aset blockchain sing setor karo mutiara lan bisa perdagangan liwat ijol in-house. Punika gangguan sing Al Kasir Group wis dibukak sawijining “Pre Initial blockchain Asset Kurban” liwat Warta Al Kasir Group, kang narik kawigaten investasi. Apa claims sing iki ing kasunyatan ibu Ponzi menyang thugs enom, tetep bakal katon.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 05.06.2018

BTC
$7,623
↑ 1,74%
$63.8M
ETH
$607.3
↑ 2,97%
$53.4M
EOS
$14.03
↑ 3,24%
$11.7M
XRP
$0.6732
↑ 3.51%
$11.1M
BCH
$1,148.47
↑ 5.09%
$8.04M
LTC
$121.07
↑ 1,61%
$3.29M
XMR
$166.77
↑ langkung 4,35%
$2.12M
ETC
$15.36
↑ 1,32%
$992,907
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$923,258
XLM
$0.2964
↑ 2,57%
$700,733
ZEC
$236.8
↑ 0,41%
$665,735
mlayu
$319.5
↑ 0.95%
$459,097
REP
$38.84
↑ 2.72%
$448,449
ICN
$0.951
↓ 1,69%
$247,486
bisnis
$72.1
↑ 0.66%
$54,170
Westin
$0.0036
↑ 1,59%
$43,642

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$158M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 06.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *