blockchain News 05.06.2018

Coinbase ngembang Jepang

Coinbase wis ngumumake rencanane kanggo miwiti kantor ing Jepang. Ing woro-woro ing, Coinbase ngandika lagi nggarap FSA Japanese kanggo mesthekake selaras legal ing saben tataran lan sapisan disetujoni, plans kanggo kurban produk lan layanan kanggo wong ing Jepang.

Nampani Fintech Leader Nao Kitazawa

Minangka bagéan saka gaweyan kita kanggo akselerasi Adoption global cryptocurrency, dina iki kita lagi ngumumake Bukak saka Coinbase kang kantor ing Jepang. Dipimpin déning pemimpin fintech Highly-ajeni lan disenengi wong akeh, Nao Kitazawa, kantor anyar kita bakal lay madegé kanggo investor Crypto Jepang kanggo ngakses macem-macem produk Coinbase kang. Ing pasar liyane, kita rencana kanggo njupuk pendekatan disengojo kanggo rollout kita ing Jepang, kang tegese tangan-ing-tangan apa karo FSA Japanese kanggo mesthekake selaras karo hukum lokal ing saben tataran.


Brazilians mbukak akun dagang Crypto saka akun perantara tradisional

Luwih akeh wong kang mbukak akun dagang cryptocurrency ing Brazil saka akun perantara tradisional.

A taun ago, ijol-ijolan disebut Foxbit wis kira-kira 100,000 panganggo kadhaptar. dina iki, padha duwe 400,000 kedhaftar metu saka kira-kira 1.4 yuta sing wis dibukak akun karo wong-wong mau lan telung saingan utama sing ing wektu kurang saka rong taun '. Bandingake sing kira-kira 600,000 sing duwe akun Simpenan perantara lan iku kosong kanggo ndeleng: Brazilians wis katutup cryptocurrency. ing 2016, Brazilians dipindhah $160 yuta lan metu saka Wikipedia. Paling taun, kenek sak $2.4 milyar.

"Kanggo wong lanang sing digunakake kanggo ndhelikake dolar ing kasur sing, saiki lagi ndhelikake ing Wikipedia,"Ngandika Eduardo Ferreira, kepala pangembangan bisnis internasional kanggo Foxbit ing London. "Iku siswa tuku iku. Iku pembalap bis 60-taun-lawas,"Kang ngandika.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 04.06.2018

BTC
$7,492
↓ 2.72%
$50.1M
ETH
$589.8
↓ 4.33%
$50M
XRP
$0.6504
↓ 1.31%
$16.8M
EOS
$13.59
↓ 6,98%
$11.8M
BCH
$1,092.85
↓ 6.10%
$10M
LTC
$119.15
↓ 4.67%
$2.96M
XMR
$159.82
↓ 5.99%
$1.7M
XLM
$0.2890
↓ 4,13%
$1.45M
ZEC
$235.8
↓ 7,02%
$1.3M
ETC
$15.16
↓ 6,07%
$972,058
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$800,054
REP
$37.81
↓ 6,48%
$776,443
mlayu
$316.5
↓ 4.50%
$502,118
ICN
$0.967
↓ 0,48%
$339,291
bisnis
$71.6
↓ 2,94%
$54,343
Westin
$0.0035
↓ 4,68%
$40,408

Kraken DIGITAL ASSET EXCHANGE
$150M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


blockchain News 05.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *