blockchain News 04.06.2018

Bittrex bakal ngidini investor kanggo tuku cryptocurrency karo dolar AS

Investor saiki duwe kesempatan anyar kanggo tuku cryptocurrencies ing US dolar.

Bittrex, ijol-ijolan cryptocurrency Seattle basis, wis sarujuk sing ngidini investor kanggo tuku dhuwit recehan digital ing US dolar. Jaman dhisik, mung dhuwit recehan perdagangan ing Coinbase, itungan digital ing California, bisa tuku dolar. Sing bagian sekedhik saka kira-kira 1500 dhuwit recehan digital ngambang ing cryptocurrenices Semesta.

blockchain News 04.06.2018

Kanggo tuku dhuwit recehan liyane, investor pisanan wis Ngonversi dhuwit menyang Bitcoin. Saiki padha duwe Bittrex.

Pendhiri lan CEO Bill Shihara marang CNBC sing goal punika “kanggo nggedhekake kanggo minangka akeh pasar ing sabisa Bittrex,” ngandika ana “Money Fast.”

“Uga ngembangaken, saben customer ing Bittrex bakal bisa ngakses perdagangan dollar US,” ngandika.

Ijol-ijolan malah bisa kanggo mindhah pasar. Wiwit dadi akeh dhuwit recehan mung bisa dituku liwat Bitcoin, ing Nilai saka Bitcoin lan akeh duit digital liyane hubungan rapet. Ing Nilai iki Unit Crypto saiki uga miwiti kanggo decouple saka Bitcoin, Shihara ngandika, minangka liyane investor perdagangan ing dolar.

saiki, saklawasé 200 dhuwit recehan digital beda bisa perdagangan ing Bittrex. CEO bilih “cilik, pilih nomer partners wiwitan” dianggo karo pasar Simpenan kanggo mbayar dolar.

“Ing tataran iki kita Testing sistem kita,” ngandika. “Kita bisa rapet karo bank-bank kanggo nggawe manawa padha bisa proses celengan FIAT lan sacara, lan engine kita perdagangan karo bakal bisa kanggo nangani kargo mlaku.”

Cryptocurrency tetep umumé unregulated ing Amerika Serikat, nyebabake akeh institusi financial lan investor kanggo ngati-ati bab dhuwit recehan ing malang saka penipuan nyebar lan Surf ICOs. pedagang wis nggolèki pasar manca kanggo nandur modal ing aset digital kayata Bitcoin.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 03.06.2018

ETH
$616.5
↑ 3,36%
$48.7M
BTC
$7,702
↑ 0,59%
$38.6M
EOS
$14.61
↓ 4,07%
$18.6M
BCH
$1,163.89
↑ 6.99%
$11.4M
XRP
$0.6590
↑ 2.58%
$9.19M
LTC
$124.99
↑ 0,94%
$2.87M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$2.61M
XMR
$170.01
↑ 2,78%
$2.41M
XLM
$0.3014
↑ 1,24%
$1.74M
ETC
$16.14
↑ 0,62%
$1.2M
REP
$40.43
↑ 0,10%
$589,724
ZEC
$253.6
↓ 1.27%
$554,055
mlayu
$331.4
↑ 1,73%
$528,620
ICN
$0.972
↓ 0,83%
$82,506
Westin
$0.0037
↑ 2,92%
$61,348
bisnis
$73.8
↓ 1.22%
$59,411

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$139M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Apple co-pendiri Steve Wozniak ngarep-arep Bitcoin dadi itungan global single

CEO Twitter Jack Dorsey bubar ngandika pracaya Bitcoin bakal dadi itungan global single, soko sing Apple co-pendiri Steve Wozniak ngarep-arep bakal kelakon.

“Aku tuku menyang apa ngandika Jack Dorsey, ora aku kudu pracaya iku arep kanggo kelakon, nanging amarga aku pengin dadi cara sing, sing pikiran supaya murni… Bitcoin matématis ditetepake, ana jumlahe tartamtu saka Bitcoin, wonten cara iku disebarake ... lan iku murni lan boten wonten mlaku manungsa, boten wonten perusahaan mlaku lan iku mung ... akeh lan akeh ... lan urip, sing kanggo kula ngandika soko sing alam lan alam luwih penting saka kabeh pengakuane manungsa.”


blockchain News 04.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *