blockchain News 02.06.2018

Visa outage ing Eropah Highlights Potensi Cryptocurrency Pembayaran

teknologi Pembayaran wis kasedhiya konsumen donya karo tingkat dhuwur saka penak. Yen teknologi iki ora bisa iklan, skenario bakal banget masalah. Visa nandhang outages utama ing saindhenging Eropah kanggo paling dina ana. Iki underlines perlu kanggo solusi alternatif, kalebu awis malah cryptocurrency.

Gagal visa ing Eropah

Konsumen lan bisnis ing Eropah wis kangelan pembayaran utama ana. Sapa nyoba kanggo nggawe transaksi liwat kertu pembayaran Visa uga wis masalah. Transaksi kawates utawa mokal kanggo ngrampungake. institusi Financial malah menehi saran konsumen kanggo nggunakake awis utawa cara liya saka pembayaran. MasterCard iki ora kena pengaruh dening Jeksa Agung bisa ngetokake iki.

Visa wis cepet nuding metu sing transaksi online wis nandhang kurang ing gati. Point-of-sale transaksi tetep “kenek lan kantun” kanggo paling dina. Nggunakake kertu contactless kanggo transaksi cilik ana layak ing paling kasus. Kabeh iki nuduhake carane ngrugekke sistem financial kanggo masalah technical.

Acara kaya iki asring nimbulaké jalaran unforeseen. Various ATMs in UK wis digunakake cadangan sing awis ing afternoon. Nalika masalah iki mantun, statement resmi boten dipunparingaken. Penak SIM pembayaran mung ditrapake yen fasilitas komplek sing drive pembayaran iki dianggo mlaku. kanggo Visa, sing adoh saka cilik wingi.

Sing perlu kanggo cryptocurrency lan awis

Paling konsumen isih duwe awis kasedhiya kanggo nangani kahanan kuwi. Nalika gagal banget langka, padha bisa kelakon kapan. mila banget dipercaya sing konsumsi awis bakal tau rampung suda. Kang menehi kritik saka mishap pungkasan iki, sing mbokmenawa paling.

Saliyane, ing visa Jeksa Agung bisa ngetokake nuduhake sing alternatif liya saka pembayaran uga needed. Boten kados SIM pituwas lan awis, cryptocurrencies bisa nyimpen dina ing kaping kaya iki. Senadyan volatility sing, akeh pemroses pembayaran ana kanggo nangani transaksi cryptocurrency preduli fluktuasi rega sak wentoro.

Konsumen lan bisnis kudu mbayar manungsa waé kanggo alternatif iki. Iku cara sing apik kanggo njaga sumber anteng saka awis ing tangan, nanging isih mbutuhake kertu pembayaran cocok kanggo mbatalake saka ATM. Cryptocurrencies iku pilihan, senajan dina lagi mung ditampa dening sawetara pengecer. masalah kuwi bisa ngganti cepet tinimbang mengko.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 02.06.2018

blockchain News 02.06.2018

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$131M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Huobi exchange Crypto plans expansion Brazil

Huobi, ijol-ijolan cryptocurrency utama Originally saka China, nyetel toko ing Brazil.

A wakil saka Huobi Group wis dikonfirmasi maksud perusahaan kanggo ngetik pasar Brasil.

gaweyan tandha langkah ing plans Huobi kanggo expansion global.


blockchain News 02.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *