blockchain News 01.06.2018

Report Kraken Market Saben dina kanggo 01.06.2018

blockchain News 01.06.2018

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$128M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


Huobi kanggo miwiti Crypto ETF

platform dagang Cryptocurrency Huobi wis ngetokake dana ijol-perdagangan basis Crypto (ETF), pilihan investasi sing bakal ngidini investor toko kanggo gain infeksi basket aset tinimbang mung siji ing wektu.

Instrument investasi, disebut HB10, saiki mbukak kanggo langgananku lan mung nampa tumbas nggunakake cryptocurrencies, tinimbang duit Fiat.

Perusahaan luwih ditambahaké sing wiwit prodhuk uga bakal kasedhiya kanggo investor lembaga, iku bisa duweni potensi “nyuda awonipun entri lembaga lan metu” ing cryptocurrencies single.


GMO urip app seluler sing ngijini tukang game entuk Bitcoin

tenan teknologi Jepang GMO Internet Group wis dikembangaké app seluler sing ngijini kedhaftar entuk Bitcoin mung main game.

Ing app anyar - disebut CryptoChips - bakal pisanan dadi siji karo nyata-wektu game perang wilayah uga dikembangaké déning GMO disebut “Perang whimsical.”

Buta tech ngandika pangarep-arep kanggo kasurung umum kanggo dadi menowo cryptocurrencies liwat app anyar, wiwit kedhaftar kudu nggunakake dompet digital dhewe kanggo nampa lan nggunakake Bitcoin.


hebat Singapore mundut dilisensi exchange Crypto Japanese kanggo $ 67M

Eric Cheng, hebat real estate sukses, wis angsal 100% saham ing Jepang FX FSA-dilisensi Trade Financial Co., Ltd, platform dagang FX, uga BitTrade, kaca platform dagang cryptocurrency kantor pusat ing Jepang.

Panjenenganipun niat kanggo gumregah ukuran platform dagang menyang paling gedhé ing Jepang & potensi ngluwihi layanan global.

Eric Cheng dadi bangsa liya pisanan kanggo duwe 100% saham ing FSA-dilisensi platform dagang cryptocurrency Japanese


mundhak Square in Nilai dening $ 8B wiwit nambah Bitcoin dagang pungkasan taun

Enggo bareng saka Square Inc. wis luwih saka tikel ing Nilai sak taun kepungkur.

Simpenan tenan pembayaran wis surged dening meh 50%, nambah babagan $8 milyar ing Nilai pasar, awit iku mbalek metu Bitcoin dagang ing November kanggo pelanggan saka App Cash sawijining, kang ngijini kedhaftar nransfer dhuwit kanggo kanca-kanca lan kulawarga.


resmi IMF ndhesek bank-bank tengah kanggo saingan karo cryptocurrencies

A dhuwur resmi ing International babakan dhuwit Dana (IMF) punika urging bank-bank tengah kanggo berkembang "luwih" Fiat duit supaya njaga jangkah Kepemimpinan sing liwat cryptocurrency.

Wakil direktur IMF Dong Panjenenganipun damel cilik sing "aset Crypto uga siji dina ngurangi dikarepake kanggo dhuwit bank tengah" lan sing institusi pamaréntah kudu nindakake liyane kanggo ora supaya sing kelakon. Ing tembung liyane, kanggo "forestall meksa competitive aset Crypto bisa ngundhakaké ing duit Fiat,"Bank-bank tengah kudu nganggo sawetara saka konsep inti nyopir aset digital.


blockchain News 01.06.2018

siji komentar

  1. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours.

    It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *