dhuwit kertas Bitcoin sing samesthine kanggo kasedhiya ing Singapura ing pungkasan taun

Tngem, perusahaan hardware wallet Crypto wis dipunwiwiti ing sale pilot saka dhuwit kertas Bitcoin kanggo pasar Singapore.

Tangem yakuwi kanggo nggawe transaksi fisik nggunakake cryptocurrency liyane menowo kanggo konsumen noob, lan plans kanggo gawé yuta cathetan ing pungkasan taun.

ing Singapura, negara kang peraturan sing nyengkuyung sanget loro cryptocurrency lan teknologi blockchain, cathetan bakal kasedhiya kanggo tuku ing cabang Suntec City of desain nyimpen chain Megafash.

Cathetan, kang bakal teka ing denominations saka 0.01 lan 0.05 BTC ($92 lan $463 mungguh), sing bener banknote-kaya dompet hardware.

 

siji komentar

  1. I do accept as true with all the ideas you’ve presented in your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for novices.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *