Bitcoin ATM jaringan Coinsource dianggo karo multi-faktor authenticator Acuant

Bitcoin ATM jaringan Coinsource wis partnered karo Acuant, a multi-faktor KYC / AML authenticator, supaya nambah pengalaman customer, nambah tarif konversi, lan ngurangi penipuan ing kabeh sawijining mesin Bitcoin ATM.

API lan paten teknologi Acuant kang saiki bakal keasliane ID lan passports dening nglamar 50+ tes Forensic lan biometric, kang powered by learning machine manungsa-dibantu kanggo akurasi.

"Goal utama Kita kanggo nglindhungi kita pelanggan ing cara sing pangguna-loropaken lan efektif, lan sing siji saka alasan kita mutusaké kanggo partner karo Coinsource. Coinsource kang transaksi cepet lan rapi gawe pangguna pengalaman saestu sange lan integrasi iki bakal luwih sing pengalaman dening njupuk pelanggan data sing aman, ngamanake, lan akurat,"CEO saka Acuant Yossi Zekri ngandika.

 

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *