Binance invests $ 10M Into Program Crypto Bermuda

Binance plans kanggo nyiyapake tengah selaras global ing Bermuda liwat sawetara sasi sabanjuré, Premier David Burt wis announced.

Ngandika ing konferensi penet peserta ana, Burt announced sing Memorandum of pangerten wis mlebu, ing kang Binance Charity Foundation bakal sijine $10 yuta menyang program pendidikan related kanggo tech. tambahan $5 yuta bakal nandur modhal ing startups blockchain.

Ing ndhuwur sing, Binance bakal bantuan pamaréntah Bermuda berkembang framework peraturan cryptocurrencies lan blockchain, uga netepake kantor anyar ing negara.

 

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *