Baidu urip basis blockchain platform stock photo

Baidu, buta internet China kang, wis dibukak layanan stock photo basis blockchain ing bid kanggo nglindhungi properti intelektual gambar ing China, minangka bagéan saka push sawijining luwih akeh kanggo Adoption teknologi blockchain.

layanan, disebut Totem kang banjur online Wednesday, migunakake blockchain kanggo wektu pengajuan saka saben foto asli saka pangguna kanthi nyata-jeneng identitas lan nyimpen data sing digandhengake karo gambar ing jaringan mbagekke.

Kanthi kapasitas ana Baidu ing scraping data internet lan Intelligence Ponggawa, platform ngandika dening mbandingaken gambar sing sumebar liwat internet karo data disimpen ing blockchain turut, iku bakal bisa kanggo substantiate panyokro bowo saka nglanggar intellectual property.


Tulis: Sara Bauer


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *