file Amazon Crypto paten related kanggo data lepen

Amazon wis menang paten kanggo pasar data streaming sing bisa ngidini pelanggan kanggo nampa nyata-wektu data transaksi cryptocurrency.

patent Amazon kang nggambaraké sistem ing kang individu lepen data bisa uga ora dadi terkenal ing dhewe, nggunakake Bitcoin lan transaksi cryptocurrency data minangka conto. Nanging dening nggabungke data iki karo informasi saka sumber tambahan, “stream data bisa dadi luwih terkenal.”

Ing negara paten: “Tuladhane, klompok pengecer elektronik utawa internet sing nampa transaksi Bitcoin uga duwe alamat kapal sing bisa hubungan karo alamat Bitcoin. Pengecer elektronik bisa gabungke alamat kapal karo data transaksi Bitcoin kanggo nggawe data hubungan lan republish data digabungake minangka stream data digabungake.”

 

siji komentar

  1. Whoah this blog is great i love reading your articles. Keep up the good work! You know, lots of people are looking around for this info, you could help them greatly.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *