50 Dubai condo ana for sale in Bitcoin wis kabeh wis tuku

50 Apartemen ing Dubai wis tuku nggunakake Bitcoin. Lingerie tycoon Michelle Mone lan partner billionaire dheweke Doug Barrowman, sing loro wirausaha UK konco proyèk. Padha ngandika kabeh 50 Apartemen ana ing Wikipedia wis didol.

Construction sampun dipunwiwiti ing situs, dumunung ing Science Park Dubai kang, lan iku wis dijadwal kanggo completion ing 2020.

Michelle Mone marang Business Insider sing ana “dicampur” saka para panuku nanging sing “kathah” pas stereotype saka awal devotees Bitcoin - programer enom lanang ing t-shirts.

Mone lan Barrowman rembugan sales ing pembangunan Dubai sak sing Interview kanggo ningkataké project sing paling, Equi, platform investasi cryptocurrency-powered.

“Aku kaya kanggo ndeleng papan Crypto iki digunakake kanggo tuku aset nyata-donya,” Barrowman ngandika. “Sing semangat Equi uga. Iku transcending papan Crypto menyang donya fisik lan nyata.”


Pengarang: Sara Bauer


 

kiriman web:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *