12 bank-bank Cina digunakake blockchain ing 2017

Saklawasé setengah saka 26 bank-bank kadhaptar publicly ing China ngomong padha tugasaken aplikasi blockchain ing 2017.

ing 12 institusi kalebu bank-bank komersial utama-diduweni negara kayata Bank China, China Construction Bank lan Agriculture Bank China, uga gedhe-gedhe pribadi liyane, China Merchants Bank lan èntitas kutha-tingkat liyane.

Aplikasi sing wis diadopsi sawetara saka nggunakake blockchain teknologi kanggo ngetokake INVOICES lan silihan salib-wewatesan kanggo pangolahan ID bukti asli.

 

3 comments

  1. Valuable information. Lucky me I discovered your web site unintentionally, and I’m stunned why this coincidence did not took place in advance! I bookmarked it.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *