Apa cryptocurrency sing investor menehi saran kanggo ngedol, lan kang siji supaya?

Ing pungkasan Mei puzzled industri Crypto karo kudeta bearish kacathet ing ijol-ijolan. Ing trimester pungkasan Mei, ing TOP-25 cryptocurrency nuduhake Kurangé populasi ngelingke. dadi, on May 22, Bitcoin ambruk ngisor $ 8000 kanggo sapisanan wiwit April 18. Ether lan Bitcoin Cash sank 14% ing minggu, EOS – dening 6%, lan XRP – dening 8.5%. Mung juara sing minggu iki tron (TRX), kang kacarita Tambah tipis ing kuotasi sawijining.

Cryptocurrency investor nyaranake

Ing gaya salah pelaku pasar utama – ing aspek saka pasangan cryptocurrency saka Ethereum lan Bitcoin – uga diganti siji mudhun. Amarga iki, Altcoins liyane, adhedhasar blockchain Ethereum lan, mulane, sebagéyan gumantung ing posisi sawijining, uga tiba banget yen tingkat Bitcoin terus kanggo nolak. Sanalika, Kapitalisasi cryptocurrencies pasar kumulatif melorot kanggo $ 322.5 milyar, sagging dening 14% dibandhingake trimester kapindho Mei.

Apa kudu pedagang apa ing pasar, kang nguripake metu dadi paws bearish? bubar, investor sukan wis cantik trampil ing masalah cryptocurrencies lan wis banget nuturi pedagang apa tuku, apa tetep lan apa kanggo ngedol. Senajan ing Januari iki gaya antarane investor Fiat gedhe ora dadi ketok.

Cryptocurrency investor nyaranake

Tuladhane, Spencer Bogart, a partner ing blockchain Capital, pracaya yen kahanan saiki ing ijol-ijolan iki ono gunane kanggo tuku sukses. “Wiwit Bitcoin wis bubar wis digunakake liyane lan liyane asring lan isih akeh kapentingan lembaga, iku worth nandur modal ing. Kabeh bank-bank amba sing nyoba kanggo bisa karo wong, kurban klien sing. Sawetara platform dagang mbukak. A institutionalization tuwa saka Bitcoin umume positif, “speaker ngandika.

Senadyan dinamika mudhun saka cryptocurrency pisanan ing donya, Bogart banget bullish bab kang mangsa. “Bisa Bitcoin luwih murah? mesthi. Nanging aku mikir sing ing taun mesthi bakal luwih? pancen manawa, “- jlentrehe ing Interview kanggo CNBC.

 

cuaca positif, Nanging, ora aplikasi kanggo altcoins. “Akeh cryptocurrencies sing overvalued lan ora. Ana kasempatan sing padha “njupuk”, nanging padha duwe akeh alangan iki, “Bogart ngandika.

investor sukan liyane ngajak njupuk dipikir nyedhaki ing Cardano (ADA), tron (TRX), iota (saiki) lan NEO (NEO).

Apike, minangka kanggo Ethereum Spencer Bogart rodok ngati-ati. “Ing bab punika, ana akèh ICO ing blockchain Ethereum. Iku ora dikenal apa bakal kelakon kanggo proyèk iki lan carane iki bakal mengaruhi mesthi Ethereum airing,” kang komentar. “Ing tangan liyane, Aku bakal terus ing dompet pemain kadosta Ripple, Bitcoin Cash lan EOS.”

pecandu Crypto liyane uga nyebut cuaca rodo ngati-ati. “Apa apa ing gaya bearish, kang, ing tembung medium, wis ora dikonfirmasi dening apa-apa? Iku mesthi ora worth tuku cryptocurrency supaya Spekulasi. Yen sampeyan arep kanggo njupuk soko kanggo nem sasi utawa taun, banjur ora njupuk tindakan. Yen sampeyan wis lungguh ing strategi portofolio long-term, banjur terus, amarga ing gaya short-term iku cetha apa bakal bisa mlumpat metu lan mlumpat maneh ing rega luwih sarujuk. Sade mung ndadekake pangertèn yen sing sudagar profesional. Nanging malah padha bisa perdagangan, nyatane, mung ing rebounds technical, supaya ing kasus iku luwih apik kanggo njaga aset sing. Umumé, rujukan iku kanggo mbayar manungsa waé kanggo altcoins karo Kapitalisasi kurang, amarga pasar saiki penyelesaian mudhun, lan altcoins sawise Bitcoin sing kleleb ing kaping liyane.

Apa apa ing kondisi resesi ing pasar, saben bakul nemtokaken kanggo awake. Wangsulan: Bab ingkang paling penting iku bener mbentuk portofolio cryptocurrency lan ora bingung yen ana fluktuasi ing pasar. Utamané ing molah malih kayata cryptocurrency.


Cryptocurrency investor nyaranake

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *