Trading Bot kanggo Cryptotrading

Pripun bot bisa kanggo cryptotrading?

Bot ana ing wangun saka piranti lunak, kang, ing paling kasus, dianggo langsung karo Crypto-ijol-ijolan liwat antarmuka program (API). Ing goal bot iku kanthi otomatis nindakake transaksi karo aset: iki, ing bot tumindak analisis rinci informasi pasar lan, adhedhasar data dijupuk, pancasan ing transaksi concluding. Gumantung ing strategi milih, nyetel paramèter lan nyetel gol, sudagar bisa milih salah siji saka patang jinis bot:

Trading bot njelasno informasi ditampa saka Crypto-exchange, lan pancasan bab dol tinuku saka cryptocurrency adhedhasar paramèter milih dening sudagar. Jinis iki bot bisa selaras kanggo bisa karo sawetara paramèter bebarengan, utawa sampeyan bisa nggunakake Sastranegara wis disetel sing dikembangaké dening Analysts.

arbitrage bot ngawasi owah-owahan ing kutipan saka Cryptocurrency ing macem-macem ijol-ijolan lan kanthi otomatis nggawe transaksi diwenehi MediaWiki saka prabédan rega.

bot Custom, utawa supaya bot, digunakake kanggo nggawe transaksi karo paramèter sing wis disetel sing ngetik kanthi manual utawa sing kapilih ing mode otomatis.

script bots ana ing wangun lunak dhasar, ing basis saka kang sudagar independen bisa ngatur karya bot ing. Digunakake dening pedagang experienced ngerti intricacies dagang ing Market Crypto.

Risiko ing Trading Bot ing Market Crypto

lunak risak: ora kabeh bot saiki sing kasedhiya padha dibukak dening tim pangembang profesional lan pedagang Crypto experienced. Menapa malih, bot ing, kang kode kesalahan iki digawe, uga ora mung dadi ora efisien, nanging uga nimbulaké dampak financial wujud, utamané ing kombinasi karo strategi lingkungan milih. Mulane, kanggo dagang iku worth milih bot mung manthuk karo reputasi dipercaya lan sawetara saka sudhut pribadi.

ambruk cepet saka cryptocurrency ing: cryptocurrencies iku bondho banget molah malih, ora diasuransiake marang kapiran. dadi, ing Juni 2017, ing ijol-ijolan GDAX, minangka asil saka hasil utama, rega saka udhara dropped saka $ 319 kanggo 10 sen. Akibaté, pedagang sing durung nyetel watesan mandeg-mundhut, ing prakara detik, nandhang losses ageng. Ing gati, sawetara pedagang manteb ing ati sing bot sing bisa mung ing kahanan khas lan sudagar ngalami bakal luwih kanthi prédhiksi kahanan ing pasar.

penipuan: ing pasar unregulated, kasus cryptocurrency penipuan dumadi cukup kerep, lan nggarap bot iku ora ana sing istiméwa. ing Desember 2017, ing Hexabo scam bot aktif dilakokno ing pasar, Watesan dana pangguna, suspending output saka itungan Crypto, lan banjur mandheg apa, minangka ngirim kabeh dana kanggo gawe saka platform. uga, miturut salah siji sudagar, sampeyan kudu supaya bot free populer, amarga bebarengan karo wong-wong mau bisa ngundhuh piranti lunak angkoro, tujuan kang kanggo gain akses kanggo tombol dompet pribadi utawa nggunakake simpul sudagar kang kanggo mining.

Bot Popular Cryptotrading

3koma bot mbayar populer kanggo cryptotrading otomatis, kang dianggo karo ijol-ijolan kayata Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, GDAX, Cryptopia, Huobi lan YOBIT. Nawakake pilihan akeh portofolio tas sing bisa milih kanggo nandur modal utawa nggunakake minangka alat analitis kanggo trek kondisi pasar. Menehi dienggo bebarengan pesenan mandeg-mundhut lan njupuk MediaWiki. Wis patang tingkat langganan – “Initial” kanggo $ 30, “Trading” kanggo $ 50, “Profesional” kanggo $ 100, lan uga “individu” kanggo persetujuan.

Cryptohopper punika maya basis mbayar bot sing bisa malah yen komputer sudagar iku offline utawa mati. pedagang Experienced independen bisa ngatur karya bot ing, nalika wiwitan bisa nggunakake kasedhiya “autopilot”. bot uga bisa njelasno lan verifikasi efektifitas sistem sinyal dagang digawe ing sasi (backtest), wis algoritma Stop Loss kontrol supaya, lan bisa perdagangan langsung ing sawetara ijol-ijolan. Wis telung jinis langganan saben wulan – kanggo $ 19, $ 49 lan $ 99. A analisis luwih rinci platform bisa ditemokaké kene.

Cryptotrader iku salah siji saka cryptobots maya paling populer kanggo dagang. Ndhukung nomer akeh Crypto-duit lan ijol-ijolan. Kudu kanthi selaras dening pangguna. Nawakake backtesting lan fungsi pasar strategis, kang ngidini kedhaftar kanggo perdagangan Sastranegara. Wis limang tingkat saka langganan saben wulan: kanggo 0.0018 BTC, 0.0025 BTC, 0.0045 BTC, 0.0086 BTC lan 0.0214 BTC.

Haasbot punika platform kanggo dagang otomatis, dimaksudaké, pisanan kabeh, kanggo Bitcoin-pedagang experienced. Migunakake Sastranegara asalé saka data analisis technical. bot iki mbayar lan wis telung tingkat saka langganan taunan: lisènsi ing “pamula” kanggo 0.073 BTC, “prasaja” kanggo 0.127 BTC lan “lengkap” lisènsi, kang biaya 0.208 BTC. Gumantung ing lisènsi dituku, bisa ngatur sawetara bot interconnected sing bakal bisa nindakake sawetara fungsi beda.

Gekko bot mbukak sumber free sing bisa didownload menyang GitHub. Iku cukup prasaja kanggo nggunakake, wis rinci langkah-langkah dening-langkah sing bakal migunani kanggo pedagang inexperienced. Wis antarmuka trep, bisa backtest Sastranegara lan nggambarake asil saka dagang. Menapa malih, piranti lunak bot nganggo paling sistem operasi.

Zenbot liyane bot mbukak sumber kanggo pedagang Bitcoin. Kedhaftar bot bisa download kode lan nggawe modifikasi kanggo sawijining karya, lan algoritma sawijining kasedhiya kanggo sistem operasi utama. lan, kados Gekko, Zenbot bisa nindakake transaksi dhuwur-frekuensi lan aplikasi kesempatan arbitrage. Nanging, ing masyarakat Crypto iku wis nyatet sing bot durung dianyari kanggo dangu, lan Mulane wis ora kesempatan kanggo bisa karo ijol-ijolan populer anyar.

 

Bot kanggo Cryptotrading

 

Bot kanggo Cryptotrading

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *