Pemain paling gedhé ing Cryptomarket

Pemain paling gedhé ing pasar pracaya sing angger stabilizes industri lan nyumbang menyang wutah saka Bitcoin.

Kontrol liwat Crypto-industri wis dikuwati loro ing tingkat aturan, lan ing tingkat perusahaan. ing tartamtu, minggu kepungkur iku dikenal dadi ing framework saka kawicaksanan anyar, Facebook begalan iklan saka Crypto lan ICO, lan bubar pengatur Canadian dianakaké wuwus karo Google, nelpon kanggo ngukur padha.

Wiwit awal minggu, tingkat Bitcoin wis tiba, nyedhak rekaman $ 6000 ana, nanging ana iku wungu 37% ndhuwur tandha iki.

The millionaires bitmoin pisanan, ngedekke Gemini exchange rate Crypto, sedulur Winklewoss sing pracaya karo pendekatan peraturan sing tepat “bakal dadi kauntungan ageng kanggo itungan Crypto”: “teknologi kasebut ora bisa dadi gedhe lan berkembang tanpa angger-angger cukup sing nyambung karo finance,” ngandika Tyler Winklewoss ing Interview with Bloomberg. Dheweke uga nyatet sing perlu kanggo ngukur liyane kenceng marang fraudsters, kalebu ICO-apus.

sedulur, saben tiyang, miturut Index billionaire Bloomberg, sing rego ing $ 520 yuta, ora melu gupuh general: “Kita kene kanggo dangu – kanggo dasawarsa utawa liyane. We elinga biaya Bitcoin $ 8. dadi, minangka adoh minangka kita ngerti, kabeh iku supaya. ”

Usul kaputusan anyar saka Facebook, konsultan saka Crypto-startups, pangadeg klompok consulting ing block-tema Ethmint Kyle Forki, ngandika positif. Miturut wong, business legal ora nandhang sangsara saka inovasi Facebook, wiwit “paling saka dana wungu sak ICO kepincut liwat Usaha.”

Akeh peserta saka Yahoo Finance crypt-puncak uga kacarita ing dhukungan saka angger. CEO GDAX Adam Putih bilih Coinbase lan GDAX ijol-ijolan “sambutan angger” lan éling sing padha “duwe pengaruh positif ing sistem financial”.

CEO Ripple Brad Garlinghouse nyatet sing perusahaan wis dawa wis kondusif kanggo angger-angger lan iku perlu amarga “revolusi ora arep ing njaba sistem – iku wis kedados nang”.


Pengarang: Sara Bauer


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *