matématikawan diwilang rega Bitcoin kanggo 2018

Rega Bitcoin kanggo 2018

on Januari 22, user Sedheng Joel Lopez Barata nerbitaké sawijining kirim: “Aku diwilang rega Bitcoin kanggo kabeh taun 2018. Sampeyan ora pracaya asil! “Kanthi wewaler ing” iki mung pendapat, ora PBB investasi. ” itungan matematik Lopez kang adhedhasar hipotesis sing prilaku Bitcoin ing mangsa bakal cocog kanggo prilaku ing sasi. Ing kasus iki, Lopez nganggep Bitcoin “dhuwit sehat”, lan Fiat – ora: “MediaWiki mangsa bakal witjaksono menyang pungkasan, nalika paling wong ngerti sing Bitcoin dhuwit paling.”

Ing Lopez simulasi adhedhasar cara Monte Carlo. Iki sawetara saka sudhut kalkulus komputasional sing gumantung ing conto acak bola. Ing kasus iki, Lopez migunakake MediaWiki dollar saben dina saka Bitcoin kanggo ngerti apa rega kira-kira bakal ing pungkasan 2018.

Kanggo ngetung saben MediaWiki, andum rega Bitcoin saiki dening rega dina pungkasan lan subtracts unit: “Ngandika bab simulasi Monte Carlo ing finance, kita nganggep yen prilaku rega mangsa bondho bakal padha prilaku sawijining sasi, lan nggawe akèh versi acak ing mangsa iki , kang dikenal ing matématika minangka “mlaku acak”. Kode lengkap kanggo nggawe gladhi kuwi kasedhiya ing GitHub.

Kanggo mbangun saben model mate acak ing gladhi ing, salah siji kudu njupuk conto acak saben MediaWiki saka 2010 kanggo dina iki, nambah lan banjur Multiply cumulatively nganti Desember 31, 2018. sawisé iku, rega saiki Bitcoin wis ping pingan dening Nilai saka mate acak, lan asil punika simulasi saka rega mangsa. Iki perlu rampung kakehan (ing kasus iki – 100,000 kaping), lan ing pungkasan taun kita bakal weruh distribusi rega Final kanggo saben acak mate.

Sing pertama 200 saka 100,000 mlaku acak katon kaya iki:

Rega Bitcoin kanggo 2018
Pranyata metu sing rega Final kanggo paling acak mlaku kisaran saka $ 10,000 kanggo $ 100,000. Ing diagram ing ngisor nuduhaké distribusi saka prices final kanggo kabeh 100,000 mlaku acak:

diwilang rega Bitcoin kanggo 2018
Iku nuduhake sing paling kamungkinan rega beda-beda gumantung antarane $ 24,000 lan $ 90,000. Kanggo ngerti liyane sabenere, ana sawetara cara. First, sampeyan mung bisa ngetung 50% -th percentile distribusi saka prices final. Bakal padha kanggo $ 58,843. Cara liyane kanggo ngetung fungsi Kapadhetan kemungkinan nggunakake ngira Kapadhetan nuklir lan nemokake rega cocog kanggo maksimum fungsi iki – $ 55,530.

Nanging iki ora Indikator final, iku isih luwih apik nggunakake kanggo nemokake interval kapercayan. Kanggo rega Bitcoin, ing 80% interval kapercayan bakal $ 13,200 – $ 271,277. Dheweke uga nilai metu sing kemungkinan sing ing pungkasan taun rega bakal ngisor $ 13,200 sing padha kemungkinan sing bakal ndhuwur $ 271,277.

Saiki sing ngira Kapadhetan nuklir dikenal, iku bisa kanggo ngetung kemungkinan sing biaya Bitcoin bakal tiba ing pungkasan taun relatif kanggo indikator tartamtu. ing tartamtu, kemungkinan sing rega bakal murah utawa witjaksono kanggo tingkat Januari 20 ($ 12,000), punika 9.84%.


Pengarang: Richard Abermann


Sing digawe kontribusi paling gedhe kanggo industri Crypto? Top 7