Litecoin punika

Litecoin (LTC) iki digawe dening Charlie Lee, mantan karyawan Google lan Ex-Direktur Teknik ing Coinbase. Litecoin punika garpu saka klien Bitcoin inti kang dirilis liwat klien mbukak-sumber ing GitHub. Litecoin dirilis ing Oktober 2011. Kanggo cukup dangu, iku wis cryptocurrency liya dening tutup pasar. Pramila wong nyebut “salaka digital.” Ing wayahe, Litecoin rawuh enem, kalah Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash lan Cardano. Tutup pasar $8.383.386.336, lan 1 LTC perangan kang adil 0,01799050 BTC, utawa $152,24. kanggo taun 2017, rega wis rocketed munggah dening 1,250%.

Jaringan Litecoin wis dijadwal kanggo gawé 84 yuta litecoins, kang kaping papat minangka akeh Unit itungan minangka Bitcoin. Kaya Wikipedia, Litecoin wis ditambang. Salah siji bisa mimpin sukan dhewekan utawa nggabungake Cloud Mining kita mung bisa menehi rekomendasi iki 3 perusahaan Hashflare, IQMining utawa Genesis Mining. Boten kados Bitcoin karo SHA256 sawijining, Litecoin ngandhut versi prasaja saka scrypt minangka algoritma hashing sawijining bukti-of-karya. Sawijining kinerja akeh banget gumantung ing akses kanggo jumlah gedhe saka memori.

About Litecoin

Akeh wong kerep mbandhingaké Bitcoin emas, Paribasan iku pilihan investasi becik. uga banjur, Litecoin bisa dideleng minangka dhuwit-medium exchange karo fungsi required. kira-kira wektu pemblokiran generasi Litecoin iku 2.5 menit mungsuh 10 menit kanggo Bitcoin, kang tegese transaksi ing kaping konfirmasi luwih cepet.

Menapa malih, Litecoin wis diaktifake ini pisah Seksi (ngiring) lan tugasaken Lightning Networks (LN), kang Ngartekno apik kapasitas jaringan. Lan teknologi Swap atom mbisakake Litecoin kanggo diijolke langsung kanggo Bitcoin, Ethereum, Vertcoin, lan Decred-blockchains sing uga nggunakake swaps atom.

Kabeh teknologi kasebut ing ndhuwur sepisanan dikenalaké lan dites ing jaringan Litecoin. Tim iki saya nyoba kanggo nggawe produk luwih. Litecoin luwih cepet lan luwih fleksibel saka Bitcoin, sing ngijini iku kanggo nyoba metu gagasan anyar lan ngayahi karo wong-wong mau nyata cepet.

Saka titik tampilan, Litecoin kang utama lan paling serius-pesaing ora Bitcoin nanging Zcash. Iku dibangun marang protokol Zerocash sing nyedhiyani transaksi privasi-dijogo. Iku anonymity sing digawe Edward Snowden metu ing support kanggo cryptocurrency ing, nelpon iku “paling menarik Bitcoin alternatif.”

Lan saka ing sisih technical, Litecoin wis kabeh kemungkinan dadi cryptocurrency paling apik kanggo toko transactions.There kang ora cara Litecoin bisa outplay Bitcoin ing syarat-syarat popularitas. Nanging minangka industri cryptocurrency matures, sawetara duit digital bakal bisa kanggo gain pangenalan.


Pengarang: Richard Abermann


pengalaman Hashflare

 

kiriman web: