About ICO: Sing diklumpukake paling dana sak sales koin

Ing taun kepungkur, ICO ana cara sing paling populer ing mundhakaken dana. Nanging ahli nggawa metu kita bakal weruh pendekatan temen beda kanggo nganakake sales koin ing 2018. Saiki ayo kang kelingan kang Proyèk-proyèk diklumpukake paling dana sak ICO-kadang, ing sawetara detik.

paling dana sak sales koin

EOS – Paling Kuat Infrastructure kanggo Aplikasi pegatan

Luwih saka $700 yuta diklumpukake. ICO isih arep ing

EOS punika platform pegatan kanggo gawe aplikasi pegatan. Pangripta EOS punika Dan Larimer. Piyambakipun ugi misuwur minangka pangadeg BitShares, Steem, lan BitUSD.

Punika ngremenaken sing gawe mutusaké kanggo tumindak penggalangan dana nganti Juni 2, 2018. Iku wektu owahan kanggo proyek kuwi. Ing sasi Oktober, ing scale Launch 2017 konferensi Brock Pearce nyatakake EOS kang ICO wis kepincut meh $700 yuta ing 345 dina, lan iku ora watesan. Miturut Pearce, ICO iki bakal ngumpulake luwih saka $1 milyar sadurunge iku wis rampung.

Wadah iki dilakokno ing blockchain ing format saka sistem operasi kanggo gawe. Ing goal utami punika kanggo nambah efficiency saka teknologi informasi (ora ana watesan kanggo sempurno, lan kabisan sistem kuwi mung winates dening manungsa eling) lan kanggo ngatasi masalah kaukur blockchain dening nambah nomer kedhaftar kanggo mayuta-yuta lan kacepetan transaksi kanggo mayuta-yuta per detik liwat petungan podo lan Processing data. gagasan iku nyengsemaken. Ing fungsi jaringan bakal dikonfirmasi dening DPoS (Delegated Bukti Stake). Iku, iku perlu kanggo njaga dompet karo sawetara dhuwit recehan kabeh wektu kanggo transaksi kanggo katon ing blockchain ing. A tokoh beton ora bisa kasedhiya sapunika, nanging Duwe analisa prinsip mining POS, iku dadi langit sing luwih dhuwit recehan sing ing pembuangan, kemungkinan liyane sampeyan kudu golek pemblokiran. Cara iki uga mbuktekaken ing jaringan sosial Steemit, endi wektu rata-rata kanggo konfirmasi transaksi saperangan saka detik.

FileCoin – A Market pegatan kanggo Data Storage

$257 yuta diklumpukake

FileCoin punika jaringan pegatan ing blockchain dhewe kanggo nyimpen data lan Processing. Ing asas saka operasi jaringan bisa dibandhingake mining; mung prabédan punika platform kanggo mining. Pangguna nyedhiyani akses kanggo panyimpenan ing ijol-ijolan kanggo FileCoins.

Ana rong cara nggunakake jaringan:

Klien tuku panyimpenan maya utawa nyuwun informasi sing penting saka sapu ranjau ing jaringan lan mbayar kanggo layanan karo FileCoins.

Miners nyedhiyani kedhaftar karo akses kanggo panyimpenan kanggo FileCoins.

FileCoin wis saingan kayata Storj lan Sia. Ing project kapisan adhedhasar Ethereum lan wis masalah karo kaukur, lan liya iku cukup alon uga. FileCoin migunakake jaringan lan protokol dhewe kanggo sesambungan karo pangguna lan data sing.

Tezos – A Persemakmuran New Digital

$232 yuta diklumpukake

Tezos iku sistem poto-ngatur pegatan anyar blockchain sing nggawe masyarakat digital asli. teknologi ndadekke verifikasi formal, kang matématis mbuktikake bener saka operasi kode peraturan lan mundhak keamanan kontrak pinter paling alus utawa bobot musna.

Ing tembung liyane, gawe introduce alternatif kanggo Ethereum lan ngumumke release saka protokol anyar specialized ing nggarap kontrak pinter aman. Sistem ngarahke ing manggoni tugas dhasar, kayata transparan, keamanan, lan kacepetan karya. Ing basa dhewe kanggo kontrak pinter, disebut Michelson, nawakake sistem verifikasi formal wonten ing asas sing digunakake ing industri aviation.

Senadyan sing ICO sukses kuwi, project isih ing awal banget saka sawijining pembangunan amarga sawetara konflik internal. Ngedekke perusahaan wis ngangkat munggah perang karo presiden saka dana Swiss, kang kasedhiya penggalangan dana, lan investor sing isih nunggu token sing. Nalika sing gedhe-gedhe sing paling sabar wis ngajokake sapérangan tuntutan hukum marang project.

Bancor – Network Likuiditas pegatan

$150 yuta diklumpukake

Bancor punika jaringan pegatan sing ngijini sampeyan kanggo nyimpen Ethereum token lan gampang Ngonversi menyang sembarang token liyane tanpa pihak katelu ing rega kanthi otomatis diwilang nggunakake web wallet prasaja.

Ing basis saka proyèk iki yaiku kontrak pinter lan rancangan apik saka jaringan Ethereum sing tukeran token bypassing ijol-ijolan cryptocurrency. Iku cepet, iso dipercoyo, lan, apa sing paling penting, aman. Transaksi wis rampung karo bantuan saka kontrak pinter. “Magic dumunung ing math lan rumus prasaja sing mundut lan sadean ing kuwi cara sing likuiditas pancet ing pasar wis maintained preduli saka volume lan listings exchange,” gawe nerangake.

Prestasi saka perusahaan liyane saka 50 proyèk koin, kalebu Power Ledger, WAX Token, SENSE, lan liya-liyane. Padha wis gabung jaringan Bancor. Nine proyèk partner wis aktif token lan bisa tuku lan ngedol wong liwat aplikasi Bancor. Kejabi BNT (Bancor Network Token), aplikasi ndhukung ETH, bisnis, ENJ, BMC, IND, STX, WISH, lan IQT. Kanthi bantuan saka kontrak pinter, jaringan diowahi 20.7 yuta BNT ($58 yuta ing tingkat rata-rata Bancor).

status – The Ethereum Mobile OS

$100 yuta diklumpukake

Iku ekosistem rampung anyar aplikasi pegatan (DApps), kang menehi kedhaftar karo antarmuka trep kanggo ubungan karo sistem uga karo panganggo liya saka platform. Menapa malih, sistem independen bisa nindakake fungsi saka dompet, browser, lan ngobrol. Proses wutuh iku pegatan lan, mulane, aman lan cepet.

Iku sing menarik gawe sing totoan ing masyarakat ing pembangunan proyek. Iku, gawe menehi kesempatan kanggo pemilik token ing masyarakat kanggo melu ing kaputusan-nggawe kanggo pembangunan proyek senadyan kasunyatan sing asas ICO nggadahi anané hak kuwi.

Sawetara aplikasi pegatan wis kedhaftar ing Status ing, kalebu Gnosis lan Aragon.

Gnosis (250,000 ETH diklumpukake) punika platform pegatan kanggo ramalan. Kayata, ramalan bisa ngarahke ing ngrembakaken wong misuwur, diskusi jurnalistik, regane wis lelangan karya seni, totoan olahraga, etc.

TenX – Convert lan Nglampahi Larangan Virtual. Kapan wae. Pitulung

$83,1 yuta diklumpukake

Perusahaan pembayaran Singapore ngumbar nggawe nggunakake cryptocurrencies minangka trep lan gampang minangka nggunakake duit Fiat. dadi, padha nampa persetujuan saka Visa lan MasterCard lan ditanggepi kertu plastik dhewe. Biaya nerbitake kertu $15, nanging supaya bisa versi virtual ing website resmi uga. Perusahaan janjinipun Fees Komisi kurang kanggo nggunakake layanan yen expenses ing kertu sing kurang saka $1,000 saben taun. Yen expenses ing kertu ngluwihi tingkat iki, Fees Komisi ora bakal kebak.

saiki, sistem dianggo karo Bitcoin, nalika ether lan mlayu ing mode beta Ana. Dhukungan saka ERC20 token standar uga nyatakake, kang tegese kompatibilitas karo DGX, REP, Trust, NEO, lan liya-liyane. Apa paling menarik iku sing bisa mbayar nganggo kertu TenX ing sembarang nyimpen sing nampa Visa lan MasterCard. Iku project banget janjeni didhukung dening Vitalik Buterin.

Civic – Ekosistem Identity aman

$33 yuta diklumpukake

Civic yakuwi kanggo mbangun ekosistem universal sing nyedhiyani akses menyang informasi perlu dikarepake. yaiku, menehi akses menyang layanan verifikasi identitas liwat blockchain. Mangkono, Civic bakal nyedhiyani akses prasaja lan aman kanggo data pribadi pangguna 'lan verifikasi identitas sing.

Tuladhane, perusahaan nawakake residents saka Wétan Tebih melok babak mobil, kang bakal dianakaké mung kanggo wong-wong mau. Yen promosi ing cooperates karo Civic, padha bisa mriksa apa kabeh peserta sing residents saka iki bagéan saka negara.

Civic wis dirilis aplikasi kanggo platform identifikasi digital sawijining, dikenal minangka Civic Platform Identity Secure (versi iOS mung).

Aventus – B2B Ticketing Infrastructure

$18.7 yuta diklumpukake

Aventus alat kanggo nggawe lan ningkataké karcis kanggo macem-macem acara ing cara aman lan transparent. Nglumpukake acara piyambak ora ngontrol karcis distribusi.

Proyèk ngidini kanggo rethink prinsip distribusi tiket ing pasar secondary uga kanggo ngilangke iklan unregulated lan ilegal aktivitas related kanggo Advertisement karcis. Kanthi kuwi alat, nglumpukake bakal bisa nyetel minimal lan prices maksimum kanggo karcis lan ngawasi gerakan ing pasar secondary, nggawe proses kabèh transparent lan padha.

Ing tembung liyane, iku sistem ticketing aman. Tugas utami Aventus kanggo ngganti konsep distribusi tiket lan wis decentralised, kang bakal ngidini promotor lan sistem specialized kanggo ngedol karcis kanggo acara kanthi otomatis lan Komisi iku.

Saiki kita bakal mbayar manungsa waé tartamtu kanggo sawetara proyèk ICO sukses Russian.

MobileGo – Revolusi Gaming Kapindho Punika Rawuh

$53 yuta diklumpukake

akses Internet Broadband wis diganti donya game. kampanye Single sing boring, lan pemain pengin saingan karo saben liyane ing wektu nyata. Teknologi blockchain bakal nggawe revolusi ing game main bebarengan: saiki lomba cybersport bakal dadi kasedhiya kanggo wong. Iki wis karo koin pinter MobileGo, kang bakal ngidini yuta pemain saka sak donya kanggo nyawiji ing turnamen pegatan lan P2P cocog.

Kanggo sijine iku langsung, gawe pengin nggedhekake wates acara e-olahraga, kang bakal ngidini kabeh pemain kanggo melu ing lomba ing istilah witjaksono. Pemain bakal diganjar prestasi tartamtu karo hadiah awis.

Russian Center Mining – Mining multiselular

$43 yuta diklumpukake

Perusahaan nyekeli Russian urip pusat mining in Russia, develops sapu ranjau unik lan paling majeng, disebut Multiclet, lan mrodhuksi Sunrise sapu ranjau.

Ing idea temonan utama project iki kanggo nggawe "ASIC-tahan" miner sing bakal mine cryptocurrency a, Tuladhane, Ethereum, kaping pirang-pirang luwih irit saka kartu grafis lan nggunakake jumlah minimal saka energi. pratondho kuwi sing ngrancang kanggo ngrambah liwat pembangunan prosesor multiselular, kang bakal adhedhasar prinsip padha saka komputerisasi mbagekke saka chip kertu grafis.

saiki, perusahaan Penyetor ASICs Sunrise karo Kripik Bitfury manca. Pangembangan prosesor komputerisasi domestik bakal njupuk kira-kira taun. Proyèk uga dianggep revolusi Rusia ing pertambangan.

INS Ekosistem – Industri Grocery, reinvented
$42.1 yuta diklumpukake

wiwitan iki pisanan ekosistem pegatan global sing nyambung prodhusèn pangan lan konsumen langsung.

Yahoo sing panuku bisa sesambungan karo Produsèn langsung, pengecer bypassing lan intermediaries sing ora bisa kontrol kanthi. Pengecer biasane overuse daya pasar: padha overcharge prices lan bareng-bareng nyuda pedagang cilik. Iku masalah umum sing bisa ditanggulangi kanthi INS Ekosistem.

SONM – Universal Kabut Supercomputer

$42 yuta diklumpukake

project nggantosi konsèp super global pegatan kanggo komputerisasi pedhut. Sistem operasi pegatan ing platform Ethereum tanggung jawab kanggo implementasine saka fungsi komputerisasi lan Kapabilitas. Sistem iki Piece specialized lunak sing bisa nggabungake ewu utawa malah mayuta-yuta komputer ing saindhenging donya dados jaringan komputer siji. Iki bakal wis bisa kanggo entuk rekaman bejat-asil ing sembarang tipe komputasi lan kerumitan, apa lagi ngitung jumlah molekul ing Piece saka DNA ing medicine, utawa nggoleki papan adoh, utawa looking for anyar spesies urip ing bumi lan planet liyane.


Paling dana sak sales koin


A sumber decenter.org