Carane nggawe Crypto Exchange

We present to your attention an interview with the founder and CEO of the Crypto Exchange www.btc-alpha.com Vitali Bodnar, carane nggawe Crypto Exchange saka ngeruk.

Carane wong ngerti bab Cryptocurrency ing?

spesialisasi Kula ing pendidikan – fisika, ilmu komputer, teknologi komputer, Aku iki saya melu ing pembangunan. Piye wae aku sengaja maca ing forum babagan Bitcoin lan wiwit mangertos dina, maca kabeh babagan cara kerjane.

Lah kowé kok menyang industri Crypto?

Iku kabeh diwiwiti karo kasunyatan sing aku iki pemikiran carane mining wis arep ing. Sawise mengetahui proses, ana masalah liyane – apa apa karo dhuwit recehan sing aku minted. Aku njupuk dhuwit kanggo ijol-ijolan, kang, dening cara, padha digunakake banget banjur. Aku lancar diuripake kanggo dagang.

Apa sira arep sing perlu kanggo nggawe Crypto Exchange?

Iki amarga kagagalan pisanan. Aku, kaya sudagar apik, duwe pesawat saka aturan sing aku ora nglanggar: Aku rencana ing advance titik metu saka posisi, Aku ora bisa yen aku ing kaku, Aku nyoba ora kanggo ndandani minuses, iku luwih gampang kanggo kula kanggo ngenteni, Aku ora nutup ing dina nalika aku arep minus, Aku mung nutup laptop lan ora bisa. Gagal Kula kedaden amarga stress, lan ing wayahe aku nyuwil kabeh aturan liyane. Aku lunga menyang hasil negatif, ditutup ing negatif, mutusaké kanggo nutup. Kanggo dina, Aku conducted 10 operasi karo skenario. Aku ilang sawetara puluhan ewu dolar, kang aku entuk liwat wektu sing dawa banget.

Carane wong iki mengaruhi tumitah Exchange ing?

Aku wiwit njelasno kahanan lan temen maujud yen sudagar bisa entuk, utawa kelangan dhuwit. Nanging exchange tansah tetep ing hadiah. Aku temen maujud sing iki kabeh cukup menarik lan aku pengin nggawe Exchange Crypto dhewe.

Ayo dadi gawe 5 langkah-langkah kanggo nggawe dhewe Crypto Exchange.

langkah pisanan?

Nggo aku, bab kapisan kanggo “ngobong karo prodhuk.” Kanggo kabeh kanca-kanca, kenalan, manca, Aku marang wong aku iki ngembangaken Crypto Exchange lan aku needed tim, wong, dhuwit, lan wong bilih ora bakal bisa, nanging aku pracaya edan. Kabeh iki ana kira-kira ing 2014-2015.

Awit aku wis reputasi positif kanggo ngembangaké proyèk, wong langsung muncul sing pracaya ora ing cryptocurrency ing, ora ing Crypto Exchange, nanging ing kula minangka pangembang sing bisa nggawe produk.

Kaping pisanan, Aku lan idea sing bisa njupuk basa siap-digawe saka Cryptoexchange, kanggo ngowahi iku sethitik, lan iku bisa. Minangka karo platform kanggo Onlineshop. Nanging kuwi produk durung ana. Pendalaman menyang subyek, Aku temen maujud sing aku pengin nulis kabeh saka ngeruk lan ngerti kabeh rinci.

Langkah kapindho?

Ngitung model bisnis kabèh. Ing wektu sing kita digunakake bitcoinwisdom – salah siji saka sumber pisanan ing ngendi sampeyan bisa ndeleng carane pasar wis obah, lan njelasno kabeh kanggo dina, sasi, lan weruh volume. Tuladhane, ing ijol-ijolan kanggo dina conducted operasi ing 5000 bitcoins ing kurs saratipun saka $ 500. Komisi Exchange – 0.4%. 500 wis ping pingan dening 5000 lan 0.4 lan kita MediaWiki kemungkinan saben dina.

dadi, model bisnis kanggo ijol-ijolan cukup prasaja?

Ya, Aku pracaya yen sawetara bab rumit banget, banjur ora bisa, mung prasaja bisa.

Carane nggawe Crypto Exchange

Langkah katelu?

Preparation saka specifications technical. Aku kudu ngomong sing assignment technical dhisikan aku digawe lan asil dipikolehi iku dhasar beda, kanggo alesan sing aku ora ngerti nomer akeh banget rincian, sawetara wektu sing ketoke aku arang banget penting padha ora penting ing kabeh, lan ing nalisir. Iki crita standar.

Ngomong ing liyane rinci, kepriyé déné kowé nggawe TS? Endi kang njaluk informasi?

Ing wektu sing, Aku perdagangan ing akeh ijol-ijolan lan weruh carane serangan DDos dumadi, weruh carane ijol-ijolan bangkrut, saw nalika kedhaftar padha manut kanggo ijol-ijolan, lan nalika padha ora, lan apa kang kedaden. Aku mlebet ing syarat-syarat referensi saka pengalaman, Aku damel produk kang aku minangka sudagar bakal nyaman. Aku wanted kabeh operasi dadi dingerteni. Aku digunakake program kanggo nggawe antarmuka, ngendi aku narik kawigaten 25 Kaca-kaca saka situs mangsa lan dibangun logika sawijining. Menapa malih, kabeh Cryptoexchanges Sejatine padha.

Carane asring sira nggunakake solusi technical siap-digawe?

Aku wanted kanggo nggunakake kanggo nampa lan ngirim Bitcoin blockchain.info. Ing wektu sing, padha mènèhi API umum. Ing tataran dhisikan, iku ketoke aku sing cukup kanggo njaluk prodhuk sing paling apik karo expenses tithik, lan banjur mung kanggo nambah lan nambah saben item. Nanging wong-wong rek kita, tanpa njelasaké alasan. Aku iki siji saka gagal paling sukses sing kedaden. Kita mutusaké kanggo tokoh metu carane karya Bitcoin, lan wrote klien kita rampung saka ngeruk, kang saiki saya Ngapikake. Iku, kita kudu Dompet Bitcoin kita.

Langkah papat?

Iki Tim. Aku wis kagungan tim uga-tumata, karo kang kita makarya ing loro proyèk. Nanging aku temen maujud sing aku ora duwe cukup pengalaman kanggo nggawe produk kualitas ing cryptosphere ing. Mulane, kita mutusaké kanggo kumpa kawruh kita karo tugas tambahan, Tuladhane, melu ing pembangunan saka pangayoman marang DDos-serangan, layanan kanggo nampa dhuwit, lan ing. Telung taun kita makarya ing assignment technical lan ing podo karo – Wiki pihak katelu kanggo ngerti carane kabeh karya. Thanks kanggo iki, kita uga tak kenalan karo spesialis sing mbantu kanggo luwih project kita.

Langkah kalima?

Paling banal dhuwit. Ing awal, Aku bisa kanggo ngumpulake kira-kira $ 300,000. Iki taun ing tim programer, biaya minimal, nanging tanpa gati kanggo layanan legal. Nanging ana ing 2013. saiki, Aku, minimal $ 1 yuta perlu. We diwiwiti ing sajroning lingkungan kang kompetitif lan ing kahanan liyane, banjur ana mung 5 ijol-ijolan Simpenan, lan saiki ana atusan wong.


Apa geolocation saka kedhaftar?

Kabèh donya, nanging kita saiki nglarang Pendhaftaran saka Amérika amarga masalah legal.

Carane akeh karyawan sing melu ing keamanan?

Yen ana tugas urgent, banjur kabeh tim wis melu ing, lan ana prakara apa wektu iku kedaden.

Apa ana dhuwit kanggo nemokake vulnerabilities? lan apa?

Ing dina liyane, mbayar dhuwit kanggo nemokake kamungkinan saka kaping telu administrator e-mail. Nyatane, padha ora bisa bener ngleksanakake iku, nanging miturut teori bisa kanggo njupuk kauntungan saka kerentanan.

Lan pinten iya padha mbayar?

A sawetara atus, jumlah cilik, wiwit iki ora lawan kritis. We duwe dhaftar biaya kanggo nemokake iku utawa vulnerabilities liyane.

Apa sing pasangan dagang utama ing ijol-ijolan Panjenengan?

BTC / USD, LTC / USD, BTC / Currency, BT / Zcash.

Carane aku bisa manggonake koin ing exchange Panjenengan?

We duwe bagean kanggo nambah dhuwit recehan, lan cetha nuduhake sing kita bisa nambah lan sing ora.

Thanks kanggo Interview narik


Disiapake dening CryptoRadio tim

kiriman web:

2 comments

  1. Bitcoin has increased in value by over 3000 in the last few years alone. The Crypto World is exploding with potential right now – this is the time to start and profit!

  2. Making money online is getting harder and harder but with this little known trick you can start earning almost immediately. This actually works I have tried and tested the method myself.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *