Carane tumindak ICO in Switzerland

Kita sinau saka tenan hukum Swiss Goldblum lan Partners, porsi nglumpukake ICO, cara paling apik kanggo kerjo bareng karo Eropah investor lan ngatur koin ing Swiss.

Apa akeh wong mikir bab nyekeli ICO in Switzerland

Ing bagéan iki pajeg kanggo fashion – Ethereum Foundation, Tezos, nerbitake, Lykke digawe Swiss populer ing masyarakat Crypto, lan Zug Panggonan banget kanggo ndhaftar perusahaan amarga saka penak Manajemen lan pajak.

Ing pamaréntahan kutha nampa bitcoins minangka pembayaran tax kanggo nganti 200 francs. Registration perusahaan uga bisa digawa metu karo introduksi saka BTC ing ibukutha sah; sampurna tax nganggep Crypto-duit minangka properti lan jumbuh kanggo nèng saubenging pajak.

Supervision, aktivitas ngatur, requirement gadhah direktur lokal sing bebarengan tanggung jawab kanggo karya tenan utawa dana, Swiss dipercaya kanggo investor, dingerteni kanggo nglumpukake ICO lan nyumelangake scammers.

ICO in Switzerland

Carane tumindak ICO in Switzerland

Ing tataran dhisikan, disaranake nglumpukake ICO katon kanggo partners sing bisa nandur modal jumlah akeh dhuwit. Saliyane, sampeyan kudu tumindak amarga rajin gagasan, nggawe roadmap kanggo proyek sing bakal dadi bagéan saka White Paper, lan berkembang istilah kanggo mundhakaken dana ing wangun Sarat lan Ketentuan, lan uga mriksa informasi ing promosi bahan lan ing presentation kanggo netepi.

Ana probability dhuwur nemokake investor ing proses dadi-disebut Roadshow, kang melu ngirim metu usulan-usulan kanggo rapat, nyekeli presentations, investor njawab’ pitakonan lan, minangka asil, nampa dana. Iki minangka titik penting ing karya – njawab pitakonan paling angel, pasuryan kanggo pasuryan, ngendi ora pitakonan saka anonymity wis teka.

Miturut persetujuan karo nglumpukake, ing tataran iki kita bisa nyedhiyani pengacara kanggo publikasi minangka penasehat kanggo proyek, lan uga njawab pitakonan legal saka ICO klien.

Sawise investor utama sing ditemokaké, disaranake miwiti registrasi perusahaan: analog LLC karo dana kukumipun saka 20,000 francs, CJSC – 100,000 francs. Ing kasus liyane, kabeh saham sing anonim. Sampeyan uga bisa kanggo tuku perusahaan siap-digawe. ing podo karo, request resmi digawe kanggo perlu kanggo lisensi kanggo pengatur ing, mbukak akun ing bank-bank lan ngatur reception saka dana saka investor cilik.

Kabeh asil ditampa ing orane tumrap sekolah iki sing tundhuk pajak ing pungkasan periode Reporting, lan ora ana beda saka karya panguwasa tax ing negara liyane.

Apa perlu kanggo nggawe dana kanggo ICO in Switzerland ?

Minangka aturan, dana organisasi kumulatif sing nggunakake panganggo utawa sumbangan kanggo sawetara program sing ora kanggo kagiyatan komersial lan ora entuk manfaat saka kegiatan iki.

Sepisan maneh: dana ora pati jelas sembarang kegiatan komersial, nampa dana saka investor lan mbayar maneh karo pituwas.

Ing crita karo TEZOS, nglumpukake kang wis ora ditampa wae penjelasan saka pengacara ing Swiss lan dana ditampa saka investor ing wangun sumbangan, sengojo utawa ora – wis clarified ing sawetara trials, cetha nuduhake perlu kanggo ndherek pengacara ing orane tumrap sekolah kanggo loro-lorone. Deleng profesional sing bisa dadi tanggung jawab kanggo Rekomendasi utawa tumindak sing.


Pengarang: Richard Abermann


7 Training blockchain Development Best, Lapangan lan Sertifikasi

 

 

kiriman web: