Carane dadi developer blockchain

Yen sampeyan ngalamun nggawe cryptocurrency dhewe, learning carane nulis kontrak pinter lan aplikasi blockchain, nanging ora ngerti program, utawa yen sampeyan wis ngembangaken kanggo dangu, nanging mung wis sinau bab cryptocurrencies lan pengin nglatih maneh, iku bisa. Ing artikel iki, kita bakal pitutur marang kowe carane independen sinau pitakonan, apa kawruh bakal migunani lan endi kanggo nggoleki wong.

7 Training blockchain Development Best, Lapangan lan Sertifikasi

Apa jenis basa perlu kanggo pangembangan blockchain?

Yen kita ngomong bab pembangunan kontrak pinter ing sawetara platform, Tuladhane, Ethereum, banjur “basa” wis ora perlu. Sampeyan kudu mung kemampuan kanggo nggunakake mesin lan sabar sethitik. piyambak, kontrak pinter padha disusun sabenere supaya padha bisa nggawe déning wong sing ora utamané menowo werna. Mung kangelan sing uga njedhul punika lack saka bahan latihan, amarga teknologi iki banget enom.

Yen kita ngomong bab pembangunan blockchain kita dhewe, banjur basa serius perlu. Nanging mung iku ora bakal cukup.

Apa kawruh punika worth tuku

Wangsulan: Bab ingkang utama punika mangertos carane karya teknologi. Akèh watesan ing pembangunan blockchain sing gegandhengan karo peculiarities teknologi ing, kang ora ngidini panggunaan saka sawetara pola nggambarake. kanthi iki, kangelan pisanan sing njedhul sak tataran kecemplung sing gegandhengan. Nanging, sawise sampeyan duwe pangerten ing teknologi dhewe, masalah supaya Master siji saka program basa kanggo nulis kontrak pinter ora maneh tangi. Saliyane, Aku nyaranake kasebut kanthi teliti maca White Paper saka cryptocurrency ing, ing basis saka sing arep nulis kontrak pinter.

Iku bisa kanggo mangerteni independen utawa luwih kanggo njupuk kursus khusus?

mesthi, kawruh wae saiki bisa dituku independen, paling amarga paling saka proyèk sing glethakaken metu ing GitHub. Masalah utama iku kacepetan kawruh nggayuh. Ing tangan siji, ana akèh informasi bab blockchain ing, nanging banget cethek, supaya paling wektu iku bakal pindhah menyang nyaring data ing. Ing tangan liyane, ana bebaya sing mung mbaleni kabeh tumindak saka guru, nyalin kabeh kode saka buku, nanging ora bakal mangerteni apa. Mulane, Aku nyaranake njupuk kursus ngendi sampeyan bisa kanthi cepet ndarbeni kawruh dhasar lan ing podo karo melu poto-sinau, Tuladhane, nyetel gol – kanggo ngleksanakake project tartamtu.

Apa basa program sing perlu?

Kita pracaya iku ndadekake ora pangertèn kanggo misahake basa program dening sarjana saka Sinuhun kanggo learning soko anyar. A language programming mung alat sing cocok kanggo kasus tartamtu.

Ing perusahaan gedhe saka Silicon lebak ing umum ana bab kuwi minangka pangembang ing siji utawa liyane basa. Dadi yen sampeyan bisa program iku plus amba. Yen sampeyan duwe pangerten apa bener, ngerti prinsip dhasar saka bangunan arsitektur lan nggambarake pola iku sawijining plus malah ageng.

sumber migunani kanggo spesialis pamula

Disaranake ing buku pangembang Andreas M. Antonopoulos. uga, sampeyan kudu maca White Paper saka cryptocurrency ing, ing basis saka sing arep kanggo berkembang. Sawise sampeyan ngerti teknologi dhewe, pindhah ing kanggo maca dokumentasi. Kita ora nyaranake langsung miwiti karo eksekusi ewu siji tutorial, amarga amarga kasunyatan sing teknologi cukup enom, mung direksa resmi bisa ngawula minangka sumber dipercaya.

Nanging sawise sinau dokumentasi, sampeyan bisa nyambung ing kanggo nindakake tutorial prasaja. Minangka kanggo conto kode, ana cukup proyèk mbukak sumber sawetara sing gampang kanggo nggoleki ing GitHub.

Uga saiki ana komunitas kanggo gawe, Telegram chatting, Kursus online, kelompok ing LinkedIn lan ing, supaya ana ora kudu dadi masalah karo search kanggo komunitas.

Carane dadi developer blockchain?

★★★ 7 Lapangan TOP blockchain Development, Training and Certifications ★★★


Pengarang: Richard Abermann


 

kiriman web: