Aku Bingung Saklawasé 200 Bitcoin dagang iki sasi kepungkur

lan instructive crita dening awit, sing kapéngin tetep anonim.


dadi, cariyos cekak, Aku miwiti dagang taun kepungkur, wis wates kangen kabèh roto saka 1k kanggo 19k ( kadhangkala nutup ndhuwur, kadhangkala nutup banget awal utawa kasep, nanging tansah nggawe MediaWiki)

Aku nguripake 3 BTC lembah kang aku main poker (ing wektu 3K) menyang saklawasé 200 BTC kang meh 4 yuta ing ndhuwur lan bakal 2 yuta ing prices saiki.

Aku iki genius dagang, allah, apa. Oalah, iki ngendi sumelang wiwit.

Sawisé mbucal saka 19k kanggo 11K aku lunga dawa ing ngisor, lan katahan ngembangaken posisi ing mumbul ing kanggo 12k 13k, 14k. banjur, ing 16k kucing mati, posisi ana luwih 100 BTC ing MediaWiki. Tinimbang nutup banjur gadhah gunggung a 300 BTC, Aku tambah pengaruh lan tambah ukuran posisiku. kabeh posisi iki liquadated ing gulung maneh kanggo 12k, amarga entri sandi wis pindhah nganti dadi luwih. aku kalah 100 MediaWiki kertas BTC lan saklawasé 50 wates BTC. Aku iki devasted, lan mudhun kanggo 150 total BTC.

Sawise ngevaluasi kahanan, Aku teka menyang kesimpulan sing pump kanggo 16k ana kucing mati lan sing kita arep murah. Mulane aku shorted. ing 12k. Ditambahaké ing 13k. ditambahaké ing 14 lan 15k. Tak liquidated ing ndhuwur ing 17k. liyane 50 mundhut BTC. Down kanggo 100.

mikir, ok kita damel luwih dhuwur ing 17k, uptrend bali ing. tindak dawa. Tak liquidated ing 13k.

50 BTC kiwa. rusak, yakin, ora pitunjuk whats arep ing. Lungguh liwat gulung kanggo 9k, nalika kita gumregah Aku panginten iku bisa dadi ngisor. péngin ing 11500, gupuh ditutup 10500. Nalika kita tindak 13k aku iki nendhang dhewe kanggo nutup gupuh, banjur dawa ing 12800.

Liquidated esuk iki kanggo Bitcoin pungkasan. Aku Bingung Saklawasé 200 Bitcoin

3 BTC kanggo 200, kanggo 0

Ing wektu iki aku isih ing kejut, ing sawetara sasi Ive nguciwakake sesambetan lan sekolah, lan Ive wis daydreaming babagan urip ing dhuwur urip sugih Kudus karo yuta sandi.

saiki, Aku ora ono.

Ngirim iki dadi wong ora Gamble adoh ganti urip dhuwit. Dont pengin sumbangan utawa tips ora posting alamat ampun PM kula. Aku tau pengin krungu tembung BTC maneh amarga aku pengin lali



Best Komentar

gypsytoy Aku ora koyone teka bali. Aku Sejatine duwe crita padha OP kejaba Aku lunga saka nandur modal kabeh aku (minangka mahasiswa College) tuku 60 BTC ing 2013 terus kuwat kanggo ngalangi 4 taun. Banjur gadhah krisis kesehatan mental sak 2016 lan menehi 20 BTC adoh liya online sing njupuk kauntungan saka kula, tau kanggo katon maneh. Banjur ing Desember, dina sadurunge ndhuwur, Aku sinau apa dagang wates bener ana. Mad dicokot cilik. Ilang jumlah apik nalika Mudhun asleep sak gulung banjur nguber bab kabèh (40 BTC) mudhun kanggo 0.02 BTC.

Aku ngluwihi rusak. Aku mesthi aku arep mungkasi urip liwat iki lan aku wis dipunwiwiti pamisahan dhewe saka donya lan njupuk urusane sandi supaya. Aku aran aneh ngumumke lan dilakokake ing reddit, nanging kirim cocog ngarep, kaya ora siji saka sub utama bab cak wong kang matèni piyambak liwat kahanan sing padha.

Aku ngujo sing bisa weather setbacks saka jenis iki aku ora siji saka wong-wong mau. Aku sumurup saka menit aku maca kertas putih sing Bitcoin ana idea game ganti. Aku diwutahake tabungan menyang iku, manteb ing ati sing tumpukan sandi bakal worth yuta (20K) kalebu 5 taun (Aku disebut iki meh sampurna). Iku malah ora kaya aku arep manggon gaya urip méwah, Aku mung wanted kanggo aran musna aman kanggo sapisan ing gesang kawula lan wanted kanggo nuduhake kasugihan karo sing cedhak kula lan mbangun bisnis positif lan donya sing luwih apik. Kumpa lan dumpers lan Lamborghini memes supaya obnoxious, kaya donya perlu sembarang Wektu hedonistic liyane lanang. Aku tansaya munggah cantik miskin lan gumregah saka pawitan ngarep kanggo Foster ngarep lan saka sekolah menyang sekolah. Aku lagi wae digawe iku liwat College lan ora skills marketable. Aku ilang mati proyek sales mburi sandi sawetara sasi bali lan ora bisa nggawa dhewe bali menyang lagi wae njupuk tuku. Aku dianakaké kuwat saindhenging taun, malah sanadyan aku bisa wis mesthi digunakake dhuwit ing kaping. Aku tansah nggawa nedha awan dhewe bisa lan tansah njupuk sepur nalika Aku tinimbang mbayar kanggo Uber. Aku nandur modhal sawetara ewu dolar bali ing 2013 lan tau weruh Penny saka iku. OP luwih kajèn katimbang kula amarga aku mesthi ora duwe bab poto kanggo nguripake mudhun sumbangan nanging Aku uga cantik tartamtu sing wong sing ora maringi sumbangan kanggo tentara cilik wong sing ana ing kahanan sing padha lan aku temenan don 't pantes tho. Nalika aku mbukak menyang kanca-kanca, padha tansah takon bab carane uga aku kudu dilakoni amarga padha ngerti aku wis panyengkuyung Bitcoin kanggo dangu. Smiling lan looking ing wong-wong mau ing mripat nalika ngomong positif babagan Bitcoin iku luar biasa taxing lan aku langsung pengin uncalan ing Trash cedhak bisa sesampunipun.

Aku ngerti nang endi wae liya ing alam, wonten 'kula’ sing mutusaké marang dagang wates utawa mandheg sawise sawetara losses utawa durung miwiti muter Bull ing awal pasar bear. Ora kula sanadyan, Aku wong gemblung lan aku squandered bab mung arep kanggo kula ing urip. Mugi wong heed bebaya, nanging aku paling ngerti bakal ora. Salah sijine dalan, Aku ora duwe jinis atine supaya kaya iki pindhah lan aku ora bisa ngadeg kanggo nonton Bitcoin rembulan maneh lan kiwa konco. Aku sedih sing dhuwit bisa duwe daya liwat wong. Aku ngerti akeh wis urip dramatically diowahi kanggo luwih apik nanging mesthi ana loro kanggo duwit receh.

Aku malah ora ngerti kok aku isih obsess liwat Bitcoin lan sub iki. Aku secara harfiah ora bisa mikir apa-apa liya paling wektu. Aku guess aku tetep wus sing bakal ngeculake sawetara jumlah banget kurang lan aku bakal bisa kanggo tuku maneh ing nanging sing ora nggawe raos amarga aku ora duwe $10 kanggo jeneng sandi kanggo sijine maneh ing. Aku arep ilang pengangguran keuntungan lan omah ing sawetara sasi lan tenan duwe ora ono kanggo nguripake Yen sing mengkono.

Aku ngerti paling wong bakal narik piyambak munggah dening bootstraps lan nindakake nanging aku ngerti yen aku ora bisa uwal atine. Sorry kanggo bengak-bengok ngaruh ing komentar jenis lan rerembugan Panjenengan. Aku pengin OP paling apik lan kang misale jek duwe sikap luwih akeh menyang ordeal saka aku, malah karo totoan kang sing luwih dhuwur.

sunting: Aku biasane Getun posting iki. Urut saka pikir iku bakal njaluk dikubur, ora kelingan sing thread iki isih cantik aktif lan aku sing dikirimake ing komentar ndhuwur. Thanks kanggo komentar, Pms lan jinis tembung. Aku ora ing bebaya langsung saka apa lan ora nyoba kanggo miwiti pihak tega kanggo aku. pancet, matur nuwun kabeh kanggo badhan.


JungleSumTimes Aku wis ana. Ilang kekaisaran ing kabeh 10 taun ago. Back to kothak. Sampeyan bakal pait lan duka sedhelo. Coba owah-owahan saka sesawangan. A-owahan saka latitude.

Mung sinau kanggo bersyukur apa DO sampeyan duwe. Isih duwe panon Panjenengan? tangan isih bisa? Sampeyan apik ing mulangi Lawakan? kerja. Matur stars tau-maha ndhuwur iku iki.

Amarga duwe dhuwit utawa ora gadhah dhuwit ora tenan ngganti sing sing. Bisa ing wong sing. Menehi wong sawetara slack. Sampeyan bakal bali. Mung njupuk wektu lan akèh pangaksumo dhewe.


Rabbit0123 Iku arep dadi ok.

Ana crita bab wong Cina sing wis jaran ayu lan wong-wong padha meri bab dheweke, matur kaya "wong lanang sing sugih". Panjenenganipun esem lan mbales "haha bakal ndeleng". Ing sawetara titik dheweke mlayu menyang alas, supaya wong-wong padha matur: "oh sampeyan bener, dheweke iku musna lan wis rampung wong !". Pasauripune: "Kita bakal ndeleng". Ing sasi sawetara jaran kondur karo sawetara jaran liyane – lanang dheweke ditemokaké ing alam bébas. Wong padha stunned "wow saiki wong paling sugih ing desa, arep dadi seneng!". Panjenenganipun mbales "kita bakal weruh" maneh. Banjur kang putra nalika nyoba numpak jaran alam bébas ambruk lan nyuwil wentis… kang ana kahanan sing ala ing China abad tengah . "Oh iki sagunging diaktifake metu dadi ipat-ipat". "Kita bakal weruh!". Ing saperangan saka moths kaisar Cina miwiti perang lan njupuk kabeh lanang sehat saka desa, kajaba kang wis wentis Broken mesthi. Wong padha rusak. "Oh carane tengen padha wong tuwa , saiki kita duwe apa-apa, anak kita tresnani ical kanggo perang ing perang bodho, lan sampeyan katahan jaran lan anak !". Guess apa mangsuli!

Iku kahanan banget susah lan kita kabeh kene kanggo nuduhake pain lan kasangsaran. Ing bab punika penting kanggo ngelingi sanadyan iku sampeyan ilang mung sawetara BTC, lan urip ora mung ups lan ora mung ketinggalan, iku campuran saka loro. Punika saestu ing daya ora kanggo njaluk banget bungah ing ups lan banget rusak ing ketinggalan, sawise siji ana ing ngisor liyane , tetep mbukak.

Iku arep dadi oke wong lanang, iku oke malah saiki. Sampeyan bakal weruh.

Diedit: ejaan


gypsytoy Thanks, wong. Sing bener sing allegory cantik milutaken lan aku wis ora krungu sadurunge. Iku bener sing iku sing tansah ganti kanggo luwih apik utawa Samsaya Awon lan ana mesthi akeh iku kanggo urip, aku ngerti iku bakal angel utawa mokal kula kanggo supaya pindhah saka kabèh iki ordeal. atine wis tortures kula lan saiki wis Bunch bahan bakar kanggo nglakoni.

Thanks maneh, Aku njupuk iki komentar kanggo jantung.

doc_samson Yen seneng crita sing bisa seneng maca sawetara buku ing Zen. Ana siji ing tartamtu, ora bisa kelingan jeneng iku, nanging cilik lan banget nglukis lan mung siji pasemon ing saben kaca utawa loro. Utamané sawetara buku Zen ing roh jawata. Persil saka iku kaya nampa pati supaya sampeyan bisa saestu manggon saben dina kanggo sawijining kebekan, etc.

Uga Tao Te Ching buku filsafat Chinese. Mungkin lan sawetara Buddhism.

Lan Marcus Arelius’ Renungan, persil saka stoicism kang banget padha kanggo Zen.

Pati mesem ing kita kabeh, nanging kabeh wong bisa nindakake iku Temu maneh.

Sampeyan kudu daya liwat pikiran – ora acara metu. kelingan iki, lan sampeyan bakal nemokake kekuatan.

Rasa seneng urip gumantung marang kualitas pikirane.

Yen sampeyan tekanan dening apa external, pain ora amarga bab dhewe, nanging kanggo ngira saka iku; lan iki sampeyan duwe daya kanggo njabut ing sembarang wektu.


Fontas rejeki kawitan, digawe lan ilang. Aku wis ana banget.

Mung ana rong kemungkinan. Iki kabeh luck, utawa ana iku skill?

Yen ana luck, sampeyan wis wengi temenan ing kasino, nanging ora cashed metu. Ing pungkasan omah menang, lagi tansah nindakake. Sijine iku konco sampeyan, nggawe meme babagan, lan iku crita marang ing bar. Pil biru.

Yen iku skill, sampeyan lagi njupuk pil abang. Klumpukne munggah 3K liyane, lan nindakaken kabeh liwat maneh. Mung mbaleni apa sing padha taun kepungkur – nyatane, iku bakal dadi luwih gampang lan luwih cepet wektu liyane watara. Sampeyan taun konco, sing nyedot, nanging sampeyan bakal mungkasi munggah nggawe kabeh bali lan liyane. Iku, yen strategi punika saestu swara.

Akeh wong sing nggawe lan ilang rejeki sing pisanan tau nyoba maneh, lan ora mangerteni yen ana luck utawa skill.

Aku rampung munggah jumping ing bolongan terwelu sawise kalah rejeki dagang pisanan. kaputusan Best gesang kawula. kapindho teka malah luwih cepet saka pisanan, lan ana akeh luwih gedhe – jumlah asli koyone miniscule saiki.

Iku nganti sampeyan, yen sampeyan pengin ngerteni carane jero bolongan terwelu dadi.


zksnugsAku ngerti pain. Aku tenan.

Kadang aku pengin aku tau teka ngerti saka Crypto. Iku loro berkah lan ipat-ipat. A berkah amarga bisa 'mad gainzz', nanging ing wektu sing padha, sampeyan njaluk kepepet ing donya eerie iki, ngendi atine nglembara pikirane kaya carane bisa pensiun Milyuner yen wis ora didol awal / digawe perdagangan salah / tuku ing sadurungé etc. Aku ora mikir kita tau bisa uwal iki. Anggere kita manggon kita bakal selawase dadi abdi kanggo iki pikirane, kang bakal tansah teka bali menyang haunt kita apa kita bisa wis 'rampung beda'. Kita bisa mbokmenawa tau lumaku adoh lan lali babagan, kaya apa kita bisa nindakake saka kahanan wadhi. Amarga nalika wong liya bisa lali, kita ora bakal lali tumindak kita dhewe.

FontasCara Zen dealing with nggawe lan rusak rejeki – ana mung 2 kemungkinan. Iku luck utawa iku skill.

Yen ana luck, banjur aku wengi temenan ing kasino, nanging ora cashed metu. Ing pungkasan omah menang, lagi tansah nindakake. Sijine iku ing mburi, nggawe meme babagan, lan iku mung bakal dadi crita lucu marang ing bar. Pil biru.

Yen iku skill, Aku njupuk pil abang. Klumpukne munggah basa cilik, lan nindakaken kabeh liwat maneh. Mbaleni apa aku pisanan watara – nyatane, iku bakal dadi luwih gampang lan luwih cepet wektu liyane watara. Iku, yen strategi punika saestu swara.

Akeh wong sing nggawe lan ilang rejeki sing pisanan tau ngerteni yen ana luck utawa skill.

Aku rampung munggah jumping ing bolongan terwelu sawise kalah dagang rejeki dotcom pisanan. kaputusan Best gesang kawula. kapindho teka malah luwih cepet saka pisanan, lan ana akeh luwih gedhe – jumlah asli koyone miniscule saiki.

Kula mung getun wis mbuang 2 taun miskin dawa ing omah mommy kang sadurunge iku kabeh diklik ing sirah – luck utawa skill, Aku bisa tau ngerti – kajaba aku nyoba maneh lan weruh. Dadi metu iku skill.

Iku nganti sampeyan, yen sampeyan pengin ngerteni carane jero bolongan terwelu dadi.

gypsytoy Ya iku angel temtunipun. Aku guess mung jawaban kanggo nggoleki nilai liyane ing aspèk gesang. sesambetan, hobby, menehi maneh. Ana akèh cara kanggo nyoba kanggo mend pikiran sawise kaya iki, Aku mung kuwatir aku ora duwe pribadi utawa ora nglakoni. Thanks kanggo komentar.


AjaxFC1900 Aku iki genius dagang, allah, apa

Lali babagan kasugihan ing, boats, Hotel etc…ing mburi dina iku kabeh babagan koyo sing, everybody pantes kanggo aran kaya ing paling sapisan ing gesang…ngalami sing kroso banget enom…ora keganggu kakehan, ing mburi dina kita wis Sejatine wis mati, ing rencana gedhe iku ora Matter sing akeh yen sampeyan digawe utawa ilang 5 mayuta-yuta , pitutur marang kowe luwih ing rencana gedhe saka iku kita orane ora Matter sing akeh lan, kaya aku ngandika kita wis wis mati tho.

Punika rumit, kadhangkala, ing sasi iku digunakake kanggo dadi luwih gampang… kaya arep perang lan salah siji menang donya utawa peluru ing sirah utawa mati ing paprangan…saiki aku ora nindakake samubarang maneh lan kita bener kudu menehi hasil karo Gagal kang cara Samsaya Awon saka pati kanggo pemikiran kita / pikiran. Iku cara sing luwih gampang maneh banjur, nalika kita padha kurang cerdas lan luwih agresif

Cinnamon_Twist Aku pancene rak logika iki. Wong ing sasi padha luar biasa pinter mung amarga padha ora njagong ing kawruh accumlated kita kudu dina ora nggawe wong savages. Sampeyan isih bisa mbukak kanggo perang yen wanted oleh wis nolak panjenengan.

Sing filsafat urip uga tenan sedih. Iku ora poto bukti sing amarga urip bakal pungkasanipun mungkasi sing sing kudu golek dadi guna lan cilik.

JungleSumTimes Aku ana sawetara Urut saka kamardikan ngrambah pangling sing kita kabeh blips mung sethitik ing layar amba. Nalika nampa insignificance orane iku pancene frees nganti mung dadi dhewe lan kaya wong sing lan nguber iku sampeyan tresna tinimbang nguwatirake kabeh wektu bab carane masyarakat wis menehi kritik panjenengan.

Lanang njaluk iku ala cara iki amarga famous Panjenengan punika bagean amba saka carane viewed lan ditemtokake kanggo dadi sukses ing urip. Kathah ngukur luwih.


pepe_le_shoe Poker duwe unsur skill, nanging yen madat gambling antes munggah, kang bakal Gamble. Dheweke uga main nyenyet kanggo 2, 4, Mungkin 6+ jam, dina malah, nanging ing sawetara titik, sadurunge dadi omah, kang bakal Gamble. Panjenengane bakal duwe sing kelewatan sadhela ing disiplin, kang bakal, mung sapisan, pindhah marang rintangan lan nang kabeh ing ing babak terus nang, utawa push mokal karo pesawat ngisor nalika Panjenengané pirsa jero mudhun kang tak metu digambar.

Ana pemain poker sing menang kabeh wektu, skill Mungkin padha wis tak, ing Maths, utawa maca wong. Nanging ora ana wong-wong iki sing gamblers bener. Gamblers tansah mulih karo apa-apa.

Sing ana kula kanggo nalika. Aku ora muter kanggo dhuwit maneh.


SamAiken Aku ora duwe 200 BTC, nanging aku wis ing kahanan sing padha ngiringake kaping rong. Sampeyan ora siji kanggo njaluk sugih cepet lan banjur ilang kabeh dhuwit. Kebeneran, sampeyan ora mungkasi munggah ing penjara akeh “sugih cepet” wong.

Miturut apa sing ngandika, sampeyan duwe kesenjangan kawruh amba bab pentinge diversifikasi lan resiko-Manajemen, supaya please nglampahi sawetara wektu nggoleki iku. Saiki sampeyan disgusted karo BTC lan aku ngerti roso iki banget uga, nanging bakal pass.

Ana kasempatan kita bakal duwe pasar bearish kanggo sawetara minggu utawa malah sasi, supaya sampeyan duwe wektu kanggo Padhang mudhun, Ajar dhewe bab nandur modal lan gabung kita mengko ing gelombang sabanjure. Sampeyan kudu luwih pengalaman lan kawruh, saka rata-rata investor Crypto.

Lan saiki arupa bagéyan penting – sampeyan isih bisa mbangun portofolio saka ngeruk! Bakal njupuk akeh maneh, saka sawetara sasi, nanging sampeyan bisa nggawe iku. Aku. Akeh wong padha. Sampeyan bisa nindakake iku, banget.

Lan dagang tansah beboyo, ngepenakke lan ora nambah nilai kanggo masyarakat utawa masyarakat, supaya nandur modal lan hodling cara akeh luwih aman kanggo njaluk sugih, tinimbang dagang. Lawas sampeyan, ing kaku liyane mbebayani bakal kanggo sampeyan, iku malah bisa matèni kowé (e.g. serangan jantung). Dadi njupuk wektu, sinau bab resiko-Manajemen, tau muter karo kabèh portofolio, lan nalika sampeyan njaluk akeh cryptos maneh, ora lali kanggo rebalance portofolio kanthi mindhah sawetara dana menyang dhuwit Fiat, real estate utawa saham.

Loro saka nandur modal, aja lali kanggo fokus ing apa sing arep kanggo apa urip kajaba kang karo wong sugih Jet kloter. Carane arep kanggo wong lan kontribusi kanggo masyarakat? Lan nandur modal wektu ing arah. pengalaman, kawruh lan ajining diri ora bakal mung ngilang kaya BTC iya.

Dadi wicaksana lan tetep kalem!


pengalaman Hashflare

 

kiriman web: