Carane ora teknologi blockchain berkembang ing 2018?

Meh sepuluh taun kepungkur wong pisanan ketemu metu bab teknologi blockchain. wiwit, wakil industri beda wis ngawasi pembangunan teknologi iki kanggo nemokake nggunakake kanggo ing kothak. Menapa malih, perusahaan paling mantep sing gabung menyang boloan kayata Enterprise Ethereum Alliance (EEE), R3, lan Project Hyperledger, kanggo nggawe solusi basis blockchain anyar. Kita arep kanggo nuduhake panemu saka ahli ing pangembangan blockchain ing 2018, lan kang perusahaan sing planning kanggo ngleksanakake teknologi anyar ing mangsa cedhak.

teknologi blockchain berkembang

Blockchain Teknologi Mbangun

Minangka Forbes nyariosaken blockchain bakal duwe masalah mbek mawiyar kanggo cara juragan netepke calon lan isi lowongan. ing 2018, bakal ana akeh platform ing pasar padha APPII, kang menehi kedhaftar karo “pinter” profil ing jaringan blockchain. Ora mung bakal profil iki ngemot kedhaftar CVs, nanging uga informasi bab manfaat karir lan prestasi, sertifikat saka saingan program pendidikan lan informasi penting sembarang. Kejabi, institusi pendidikan lan juragan bakal duwe akses menyang profil kanggo konfirmasi informasi iki, mangkono nggawe iku kanthi dipercaya.

Laporan anyar saka IDC Health Insights - riset lan tenan Consulting - cathetan sing ing sabanjure sawetara taun teknologi blockchain bakal digunakake ing akeh wilayah saka kesehatan. sinau “cuaca donya industri kesehatan 2018” prediksi sing taun sabanjuré 20% organisasi bakal aktif ngembangaken blockchain proyèk. Miturut 2020 blockchain bakal digunakake ing manajemen operasional, uga kanggo ngramut database saka patients. Perusahaan Skycell iku umpamane urip saka carane blockchain lan IoT kurban chain sumber efisien kanggo industri pharmaceutical, kang kalebu pembayaran, tagihan, lan insurance.

Ing peserta wektu sing padha ing project blockchain Research Institute, kang kalebu IBM, Pepsi Co., lan FedEx, nyana sing blockchain dipun ginakaken ing industri Manufaktur lan produksi, ora bakal dadi mung instrument utama, nanging saya generasi kapindho saka revolusi digital, karo siji kang penemuan Internet. perusahaan kayata Foxconn bakal nggunakake blockchain kanggo ngawasi transaksi ing chain sumber.

Blockchain direktur ing LOOMIA Saul Lederer pracaya ing 2018 kita bakal ndeleng perusahaan carane diadegaké, sing wis ngatur kanggo mbuktekaken piyambak ing macem-macem pasar, bakal miwiti layanan pilot lan produk adhedhasar blockchain umum.

perusahaan diadegaké banget cognizant saka carane institusi sing digatèkaké ing internet ing 90s padha migunakaken dening startups web, lan padha ora arep bakal Kajaba blindsided karo rawuh saka teknologi blockchain. Padha kenal iku salah siji miwiti èkspèrimèn kanthi blockchain utawa pindhah cara blockbuster sing.

Thanks kanggo blockchain, nggunakake kontrak pinter bakal ngganti banget. Paling panas IT buta IBM, American Insurance Corporation AIG, lan perusahaan financial Standard Chartered PLC rampung testing pilot saka basis blockchain “pinter” privasi insurance internasional. Kanggo pisanan blockchain lan pinter kontrak padha digunakake ing industri, kang luwih bakal berkembang project iki ing ukuran massive ing 2018. Oliver Bußmann iku manawa blockchain wis ganti ora mung saka sektor financial lan insurance nanging uga bakal impact industri. Ing gati, taun sabanjuré akeh perusahaan kudu ngganti model bisnis sing kanggo syarat pasar anyar.

Ing donya ing ngendi middlemen sing dadi lungse, perusahaan bakal kudu sinau kanggo mungkasi mikir ing silos lan dadi liyane mbukak kanggo dadi partners ing ekosistem utawa ing platform jembare. Iku, ing siji, tegese panentu jinis model bisnis apa padha arep - apa iku platform muter, muter produk, Sastranegara Omni-saluran, lan ing.

Oliver Bußmann - presiden ora-kanggo-MediaWiki Crypto Valley Association lan mantan CIO ing UBS - nyatet sing bank-bank luwih gedhe bakal kasengsem ing sistem pembayaran blockchain, amarga padha digodha dening kaluwihan blockchain ndadekke ing syarat-syarat Processing nyata-wektu, profil risiko, biaya murah lan transparan. pengusaha uga bilih ing 2017, perusahaan kang kagungan hak istimewa kanggo bisa karo wis mbayar liyane lan liyane manungsa waé kanggo jinis anyar saka layanan sing blockchain mbisakake, utamané yen blockchain digabungake karo IoT lan AI. Miturut Bussman, gaya iki bakal terus ing 2018, minangka laporan anyar ing Forbes nyariosaken uga. Umumé ndhelik lan pegatan saka blockchain banget migunani kanggo ngawasi nomer tau-akeh saka piranti ing IoT. Mangkono, laporan cathetan sing daya komputerisasi digunakake kanggo bitcoins mining bisa digunakake kanggo nglindhungi homes pinter saka cyber-perampok saka generasi anyar.

CEO saka inti sèl Vision, Abhishek Pitti nggambaraké ciri blockchain kang bakal mbiyantu pangembangan pangayoman data kuwat. Panjenenganipun pracaya sing ing 2018, wilayah iki bakal weruh keuntungan paling pinunjul saka pembangunan Teknologi tèknologi kados kriptografi, enkripsi, lan blockchain:

Blockchain alat kuat sing bisa nggawa owah-owahan positif ing akeh industri, lan kita duga advancements ing teknologi enkripsi lan kriptografi, gegandhengan karo blockchain, bakal resep kanggo sukses ing industri keamanan ing 2018. Kayata, ing Equifax data hack soko sing perlu luwih saka mung blockchain wis nyegah. Nalika teknologi blockchain bisa duwe pelanggan pancene mbantu njaluk liyane kontrol liwat data pribadi dhewe diduweni dening perusahaan, laku keamanan ala bakal wis ngiwa mau ngrugekke, nganggo utawa tanpa blockchain. Where fitur keamanan blockchain kang bakal nemen teka menyang dhewe bakal ing kopling karo IoT. Karo nomer tau-tambah saka piranti disambungake, 2018 kudu arsitektur keamanan blockchain kang kanggo nglindhungi aplikasi IoT lan kedhaftar saka nglanggar data canggih. Aku percaya sing 2017 mung trailer kanggo apa teka ing 2018 tengen kabeh ekosistem blockchain lan sektor.

Dmitriy Zhulin, co-pendiri INS Ekosistem, ngarepake kanggo ndeleng blockchain dadi teknologi ide digunakake diadopsi ing 2018, ganti host wutuh saka industri saka layanan financial lan toko, kanggo logistics lan medicine. Sanalika Max Kordek, co-pendiri perusahaan Lisk, pracaya kita bisa nyana akeh pembangunan ing governance jaringan blockchain ing 2018, kang kalebu mekanisme Kesepakatan anyar lan prinsip dianyari kanggo nggawe pancasan gegayutan nginggilaken jaringan:

Kanthi Bitcoin kang Panganggo Aktif Soft Fork (UASF), utawa mekanisme Kesepakatan Lisk kang delegated-Proof-of-Stake, kita bisa nyana solusi mangsa sing nggawe pancasan wigati bab mangsa proyek. Ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka kaukur bakal topik panas liyane terus menyang 2018. rancangan blockchain saiki sing isih lagging konco yen dibandhingake kanggo kecepatan transaksi ana dening saingan tradisional kayata VISA utawa MasterCard. industri kudu golek solusi anyar lan ngoptimalake kode kanggo titik ngendi tingkat competitive saka tanggapan bisa ngrambah. Iki salah siji saka alasan apa Lisk punika sidechains penerapan. Njupuk kegiatan jaringan uga-disebarake lan Ngapikake kacepetan Processing ing jaringan penting.

Blockchain Teknologi Mbangun 2018

teks Inggris Original kene

kiriman web: