Saben Jerman katelu nganggep cryptocurrencies minangka investasi

Senajan Bitcoin, Ethereum lan Co. padha kenek hard dening nolak rega bubar, popularitas wis rampung sethitik kanggo cilaka wong. A total 29 persen warga Jerman ndeleng itungan digital minangka investasi menarik. Survey wakil ing babak saka Postbank Study Digital 2018 njupuk Panggonan antarane mburi Februari lan ing pungkasan Maret, IE sanalika sawise rega kadhangkala banget cetha tumiba ing duit digital. ing tartamtu, kamardikan sistem financial peraturan lan prospek saka dhuwur ngasilake ngundhakaké pikatan gedhe ing Jerman. Kapentingan ing Jerman enom lan digital affine utamané pocapan. Ing grup umur antarane 18 lan 34, saklawasé rong (46 persen) wis kasengsem ing cryptocurrencies minangka investasi – senadyan laporan asring negatif.

cryptocurrencies minangka investasi

ngarsane Media mundhak kapentingan ing Wikipedia lan Co

Paling taun, tarif cryptocurrency mlumpat saka siji rekaman dhuwur kanggo sabanjure, nanging wiwit pungkasan 2017, rega saka Bitcoin, cryptocurrency sing paling akèh dipigunakaké, wis tiba luwih saka 65 persen. media kacarita ingkang cetha ing fluktuasi rega lan akeh wakil industri nganggo karo bebaya; kaya ta Deutsche Bundesbank utawa Pengawas Financial Jerman Authority Bafin. Entèk-entèké wong ahli, sing mbadek revolusi ing bisnis investasi dening cryptocurrencies, uga dadi akeh sing luwih tenang.

“Punika ngremenaken sing Jerman isih kasengsem ing cryptocurrencies minangka investasi financial senadyan losses dhuwur lan risiko ketok,” ngandika Dr. Thomas butuh, Postbank Kepala Digital Officer. “Ana mesthi résiko wong bakal kelangan dhuwit mung amarga padha tindakake Galaxy a.” Bitcoin ana cryptocurrency pisanan ing 2009, lan saiki ana luwih saka 1,500. Manajemen data pegatan lan protokol cryptographically aman nggawe transaksi pembayaran digital tanpa panguwasa tengah kayata bank-bank.

Women sing minat kaliyan kamardikan sistem, wong dening kesempatan bali

Iku utamané kamardikan sistem financial ditetepake sing fascinates Jerman babagan cryptocurrencies. rasio Ngartekno luwih penting kanggo wanita (60 persen) katimbang wong (51 persen). Prospek saka ngasilake mesthine dhuwur, ing tangan liyane, utamané irritates wong (56 persen dibandhingake 36 persen wanita). Kanggo saben penggemar katelu saka cryptocurrencies, anonymity uga penting. Boten kados, Tuladhane, enggo bareng perusahaan, investor individu ora saka kapentingan. Kanthi fisik milik saka cryptocurrencies ora pegawe bank utawa maklar wis kaweruh menyang depot ing. Kanggo saben wong lima interested, ana uga alasan emosi kayata thrills lan “digger koyo emas” nandur modal ing wangun relatif anyar investasi digital.

Pikatan karo wong enom utamané amba

Langkah kanggo investasi digawe utamané dening wong enom. Ing enem persen, pribumi digital duwe kaping pindho minangka akeh cryptocurrencies minangka pedunung rata-rata. Ing rolas sasi sabanjuré, liyane 14 persen 18- kanggo 34-taun-tuwone isih pengin tuwuh cryptocurrencies. Across kabeh kelompok umur, iki mung wolung persen. “Senadyan kabeh pikatan ing, investor enom ora kudu ilang ngarsane nawakake saka sistem perbankan mantep. Sapa sing wis ndadekake investasi ing securities minangka investasi kudu mesthi ora nandur modal ing cryptocurrencies amarga saka risiko dhuwur melu. Amarga iki jinis investasi punika Highly Spekulasi, “terus Thomas Mangel.

Kawruh bab kesempatan lan risiko mbokmenawa overestimated

Fluktuasi rega dhuwur ing cryptocurrencies uga plans dening perbankan komun Klompok utawa malah negara kanggo netepake cryptocurrencies dhewe wis mimpin kanggo jangkoan media nyebar. Asil panaliten nedahaken bilih ngarsane media iki ndadékaké akeh Jerman nganakke sing padha sing menowo cryptocurrencies – amarga padha wis maca utawa krungu dadi luwih bab mau. 20 persen saka Jerman nandhakake piyambak kawruh utawa apik banget saka cryptocurrencies. Pribumi digital aran malah luwih aman ing lemah: 29 persen 18- kanggo 34-taun-tuwone nimbang piyambak “connoisseurs Crypto”.

“Amarga hypes media, akeh wong overestimate kawruh saka kesempatan lan risiko saka cryptocurrencies minangka investasi,” warns Thomas Mangel. Tuladhane, akeh ora ngerti sing bathi saka cryptocurrencies kudu kanthi ndhaftaraké yen lagi ora katahan ing paling taun. ndhuwur kabeh, resiko saka total mundhut, kang ora ana kanggo investasi ing wangun iki, wis ora diwenehi cukup wawasan. Sapa sing seneng nandur modal ing cryptocurrencies, Nanging, wis menehi saran kanggo milih mung jumlah sing padha bisa nindakake tanpa.

Latar mburi ing Postbank Digital Study 2018 – The Digital Jerman lan Money ing

Ing wektu saka Februari Maret taun iki, 3,100 Jerman kang melu kanggo Postbank Digital Study 2018 – The Digital Jerman lan Money ing. Kanggo wektu papat ing saurutan, sinau Postbank kang mriksa pembangunan sing berkembang ing wilayah liyane urip Jerman ing hubungan kanggo digitization ing topik umum lan financial ing tartamtu. Supaya kanggo nggambarake struktur populasi-wakil, sampel iki bobot dening negara (proportionalization), umur lan jender. Berkas referensi iki adhedhasar sènsus taun 2011 Kantor Statistik Federal. Kasile dibunderaké kanggo nomer wutuh. Standar ing total bisa diterangno dening beda dibunderaké.

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *