Ethereum Dompet ImToken wis $ 35B ing celengan, luwih saka 99% saka US bank-bank

Ethereum Dompet ImToken

China basis ImToken, salah siji saka pisanan Cryptocurrency lan Ethereum dompet kacathet ing Apple App Store, wis diproses luwih saka $ 35 milyar ing celengan liwat sawetara taun kepungkur, outperforming Coinbase.

Ethereum Dompet ImToken

Similar to blockchain, MyEtherWallet lan MyCrypto, ImToken punika wallet free lan non-portal sing ngidini kedhaftar kanggo nyimpen, ngirim lan nampa cryptocurrencies kayata Ethereum nalika mertahanake lengkap kontrol pribadi tombol lan akun.

Ing dina awal saka Ethereum, sadurunge ngembangaken dompet populer kaya MyEtherWallet lan MetaMask, ImToken ana mung panganggo wallet mobile dipercaya bisa digunakake ing piranti seluler. kauntungan pisanan-mover ImToken lan gamblang app ngasilaken ing platform nangani luwih saka $ 35 milyar ing celengan, makili luwih saka 99 persen US bank-bank.

ing Mei, Bloomberg kacarita Xapo, kang wis diproses luwih saka $ 10 milyar ing celengan liwat telung taun kepungkur, wis luwih ing celengan sawijining saka 5,670 bank-bank ing Amerika Serikat utawa 98 persen saka bank-bank negara kang. $ 35 milyar ing celengan kanggo ethers lan cryptocurrencies liyane bakal nggawe ImToken ndhuwur 0.5 persen, bebarengan karo bank-bank utama lan institusi financial.

Investment saka Capital Chinese VC Buta IDG

IDC Capital kang ImCrypto basis China, kang iku salah siji saka perusahaan sukan ibukutha paling gedhé ing Asia, nampa $ 10 yuta babak Financing minggu iki. IDG Capital wis nandur modhal ing luwih saka 700 perusahaan karo 150 tumuju sukses, kalebu multi-milyar perusahaan dollar kayata Edo ponsel Xiaomi, Edo baterei wearable Anker, cryptocurrency perusahaan Lingkaran lan pertukaran cryptocurrency Coinbase.

Model bisnis ImCrypto iku padha saka blockchain lan mblokade platform non-depot liyane. Amarga fungsi transparent lan software free sawijining, wis ora sumber stabil income. Nalika gamblang saka platform ImCrypto wekasanipun mimpin kanggo sukses long-term, kangelan monetizing ImCrypto senadyan milyar dolar disimpen ing platform bakal viewed minangka masalah utama dening investor, utamané sukan ibukutha perusahaan, ing industri teknologi tradisional.

IDG Capital kang $ 10 yuta investasi wis ditampilake kapercayan ing wutah long-term saka cryptocurrency lan dompet operator. Senajan dompet non-pos-free saiki ora dodolan lan MediaWiki bathi kurang, sukan ibukutha perusahaan isih mbukak mayuta-yuta dolar worth saka pendanaan, pangling potensial dompet cryptocurrency.

“We dikenali potensial Ethereum ing tataran banget awal lan fokus ing mbedakake dhéwé saka saingan, wutah ana kebak Organic, kita padha ora marketing utawa iklan budget,” ngandika pangadeg ImToken Ben Panjenenganipun, nyatakake yen IDG ibukutha digunakake mentas angsal bakal ngaktifake perusahaan kanggo nguber marketing lan expansion agresif ing pasar cryptocurrency global.

Trust saka investor

bubar, sak Interview karo Bloomberg Television, Dan Morehead, CEO saka Pantera Capital, a $ 1 dana pager milyar cryptocurrency, ngandika regane pasar cryptocurrency kang bisa ngluwihi $ 40 triliun ing roto dawa.

“ing $ 400 milyar pasar Crypto bisa tekan $ 4 triliun, lan malah $ 40 triliun temtunipun bisa, iku ramalan 10-taun, iku ora bakal kelakon sewengi,” ngandika Morehead.

Gedhe-ukuran sukan ibukutha perusahaan lan dana pager sing umum optimistis bab alam long-term saka pasar cryptocurrency lan manteb ing ati sing cryptocurrencies bakal dadi kelas bondho utama sing bakal saingan karo aset tradisional lan sistem finansial global.


Ethereum Dompet ImToken

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *