Kasalahan saka Crypto Investor. error 5

Melu dagang wates

dagang cilik iku salah siji sing paling duwe bathi, nanging ing wektu sing padha Sastranegara paling beboyo kanggo pedagang Crypto. strategi iki cocok mung kanggo pemain experienced sing siap kena losses financial gedhe.

Ing dagang wates, cryptotrader njupuk silihan saka maklar, kang pasuryan bursa paling asring silihan, dening nyediakake jumlah tambahan ing – wates ing. Sanalika, kapentingan wis kebak kanggo nggunakake silihan. Mangkono, cryptotrader bisa nandur modal ing cryptocurrency ing keluwihan imbangan.

Ana loro Varian utama saka dagang wates: iku posisi dawa, utawa game kanggo mundhakaken, nalika sudagar nempatno kasunyatan sing bondho Crypto bakal tuwuh ing rega, lan posisi cendhak, utawa game kanggo tiba, nalika tingkat dadi kasunyatan sing rega cryptocurrency bakal ngurangi. Nanging, yen rega aset Crypto akeh dadi mudhun nalika dagang ing munggah, banjur nalika tekan titik kritis tartamtu, sudagar bisa ilang kabeh simpenan kang amarga wates telpon – nutup dipeksa dening maklar transaksi, yen sudagar wis ora ditambahaké dana kanggo akun. Yen dana diselang ana ing ancaman, exchange nduweni hak kanggo nyuda mundhut saka simpenan akun wates sudagar kang.

Ana kasus nalika pedagang, sing pisanan mau kanggo ngadhepi losses serius, arep kanggo mundhakaken tarif lan menang maneh posisi sing tinimbang nrima losses. Kang asring ndadékaké kanggo losses malah luwih.

Kasalahan saka Crypto Investor. error 4 Kasalahan saka Crypto Investor. error 1


Tulis: Richard Abermann


 

siji komentar

  1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *