Kasalahan saka Crypto Investor. error 4

Keliwat awal kanggo ngedol aset Crypto

Salah investor awal ing Bitcoin, dikenal minangka SuperDuperDerp, marang awit carane wong nandur modhal ing cryptocurrency bali 2012 nalika biaya $ 4. kanggo $ 400 tuku 100BTC. Nanging senadyan kasunyatan sing enggal tak melu ing topik cryptomarket lan sumurup Bitcoin bakal biaya akèh dhuwit, kang ora bisa nyimpen bandha kang kanggo dangu. Alesan iki kangelan financial, uga wutah banget cryptocurrency ing. Mulane, nalika tingkat Bitcoin tikel lan ngrambah $ 8 tandha, kang mutusaké kanggo ngedol aset kang, wus kurs bakal ambruk lan bakal bisa kanggo ngetik maneh ing rega kurang. Nanging, durung kelakon …

Kanggo tetep ing ireng, sampeyan kudu milu telung aturan prasaja:

1. Iku worth miwiti karo cilik – cryptocurrencies isih cukup teknologi anyar, lan pasar iku arang banget molah malih, ukuran investasi optimal arep saka 1% kanggo 5%.

2. Aja ngedol cepet banget – malah yen investasi wis thukul dening 20% utawa 30%.

3. Ora gupuh – cryptocurrencies banget boten stabil, lan tingkat sing bisa beda-beda saka 20% kanggo 50% ing siji dina.

Kasalahan saka Crypto Investor. error 3 Kasalahan saka Crypto Investor. error 5


Tulis: Richard Abermann


 

siji komentar

  1. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! Nanging, how could we communicate?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *