Kasalahan saka Crypto Investor. error 3

Watak cerobo saka ngukur keamanan

Investing ing cryptocurrencies digandhengake karo risiko dhuwur, kalebu minangka asil saka ngarsane ing pasar saka nomer akeh scammers sing nggunakake macem-macem cara saka serangan diwenehi Crypto-tabungan kanggo investor. dadi, miturut pengakuan cryptotrader Peter McCormack, serangan ing Crypto Dompet setya dina. Ijol-ijolan uga tundhuk kir pancet ing kekuatan.

Saben nduwèni cryptocurrency kudu weruh saka ancaman potensial lan mirsani kabeh pancegahan nalika nggarap cryptocurrencies:

– Pilih cara nyimpen cryptocurrency: iku sing paling apik nggunakake dompet kadhemen lan duwe wong gawe serep;

– Gunakake bukti asli loro-faktor pangguna

– Nginstal program anti-virus dipercaya

– Aja nyampekano tombol pribadi

– Tansah mriksa alamat dompet lan pranala

– Duwe sistem dipercaya saka sandhi lan njagong-phrases

Iku uga worth tetep sandhi lan sid-phrases ing panggonan kang aman, digunakake iku kamungkinan kanggo mbaleni pasrahaken Mark Frauenfelder, sing ing 2017 saklawasé ilang bitcoins kanggo luwih saka $ 32,000. Lan kabeh amarga ilang sheet karo sandi saka 24 tembung saka dhompet kadhemen. Sadhar kang ora bisa ngelingi PIN-kode kanggo dompet, piyambakipun horrified dening pranyatan kang bisa cryptocurrencies ing sembarang cara.
Frauenfelder nyuwun marang pitulungan tèknis Edo wallet Crypto, wrote on forum, nggolèki cara kanggo hack wong lan malah nguripake kanggo spesialis hipnotis, nanging kabeh iki ora nggawa asil sing dipengini.

Akibaté, piyambakipun mbantu dening hacker enom, sing nulis instruksi babagan carane kokain software kanggo dhompet kadhemen. Nanging, iku biaya wong akeh sasi kaku, dhuwit lan Komisi kanggo hacker kanggo mbalek maneh sandhi lan sid-tembung.

Kasalahan saka Crypto Investor. error 2 Kasalahan saka Crypto Investor. error 4


Tulis: Richard Abermann


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *