Kasalahan saka Crypto Investor. error 2

Kasalahan saka Crypto Investor

Padha mikir sing iku bisa kanggo njaluk sugih cepet ing cryptocurrencies

Cryptotrader Peter McCormack analisa kahanan ing pasar Crypto lan teka menyang kesimpulan sing akeh pecandu Crypto anyar teka ing pasar kanthi cetha Absolute sing padha bakal bisa kanggo njaluk cepet sugih. Miturut McCormack, iki ndadékaké ora mung kanggo kuciwo, nanging uga kanggo mundhut kanthi cepet saka dana.

alamiah, nalika pasar wis ngalami wektu njupuk-mati, akeh investor anyar teka iku, wus kanggo njaluk MediaWiki gampang. Menapa malih, padha nulis bab iku ing kabeh kabar, lan wong-wong sing ngatur kanggo njaluk gaji apik, nyariyosaken crita sing sukses. Nanging umpluk sing lair: kedaden karo gelembung dot-com, lan padha karo ing 2008 gelembung omah.

Nanging, pasar Crypto ora bisa wonten ing rencana saka pangentukan cepet. Iki minangka pasar Spekulasi, kang sawetara pemain bisa kanggo njaluk cepet sugih. Akeh cepet ilang kabeh investasi. pasar Crypto, kaya pasar liyane, iku cyclical, kang tegese sawise periode wutah, periode tiba kudu bakal teka. Kang kedaden ing 2013: ing sampeyan umum cryptology, wektu iki katon kaya wayahe wutah cilik, sawise kang ana gulung sepele.

Nanging, nyatane, ing November 2013 Kapitalisasi pasar Crypto tansaya cepet marang sokongan saka rawuh saka pemain anyar sing nandur modhal ing Bitcoin – dhuwit anyar revolusioner ing mangsa. dadi, dening Desember 4, 2013 tokoh ngrambah maksimum kapisan $ 15.7 milyar. Lan Desember 19, Kapitalisasi ambruk banget meh tikel – kanggo $ 6.9 milyar. pasar Crypto njupuk luwih saka rong taun waras lan tekan dhuwur kepungkur.

Kahanan iki bisa mbaleni, malah sanadyan dina pasar kanggo itungan Crypto banget beda saka apa kita weruh ing 2013: pemain duwe informasi liyane ing, lan ekosistem kanthi cepet ngembangaken lan nemokake Efesus anyar. Nanging, iki pasar Spekulasi sing bisa ambruk ing sembarang wektu. mesthi, ana conto carane bisa njaluk sugih cepet ing, Nanging, kemungkinan rusak kabeh investasi amarga Sastranegara investasi ngrancang lingkungan sing akeh kaping luwih.

Kasalahan saka Crypto Investor. error 1 Kasalahan saka Crypto Investor. error 3


Tulis: Richard Abermann


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *