Cryptotrading – Entri lan Exit Points

Nalika iku luwih apik kanggo tuku cryptocurrency a? Lan nalika-ngedol? Iki pitakonan sing adoh saka meneng. Apa sampeyan nutupi gaya rampung lan apa sing bakal kantun kabutuhanmu ing nyuda ing Nilai saka bondho gumantung entri tanggung ing milih mlaku lan nilai metu. Kanggo miwiti karo, ayo padha katon ing ukara gampang saka entri lan metu TCTerms adhedhasar support lan resistance garis.

Kita wis ngandika yen bangunan lan baris uptrend, kita gumantung ing loro nilai utama alangan rega lan kuat sing gaya saka pihak. titik katelu iki bakal wektu paling apik kanggo tuku utawa ketik pasar. A kahanan sing padha katon karo gaya mudhun, mung kajaba kene, tutul katelu karo baris rega serves minangka sinyal unequivocal kanggo ngedol bondho utawa metu saka ing pasar.

Wayahe efektif saka ngetik pasar uga break rega liwat tingkat resistance nalika mula uptrend mung wiwit berkembang. Kanggo ngurangi risiko, ing kahanan kaya mengkono iku saranake kanggo ngetik pasar liwat watesan pesenan nalika mbayar manungsa waé khusus kanggo zona koreksi.

Entri lan Exit Points

Iku kudu dijupuk minangka aturan sing Kurangé populasi mbenakake arang ngluwihi 38% saka gulung rampung pungkasan, lan sawise sing, rega munggah wis sering diamati. Iku wilayah iki, wewatesan karo pucuk pungkasan lan titik 38%, sing wektu sing apik kanggo tuku.

Yen ana gaya kuwalikan cetha lan pasar wis Mudhun, soko rata bisa nampilake minangka temonan saka baris support, bondho kudu didol nganggo sundhukan minimal sadhuwuré baris iki. Iku ora angel kanggo nyekel wayahe kuwi ing orane tumrap sekolah awal saka downtrend a.

strategi liyane kanggo ngetik pasar tuku utawa sade ing countertrend a. asring, mudhun countertrend mbecike wutah mung konco ing baris gaya, ngowahi saka baris resistance menyang baris support. Nalika rega demok line iki, iku wektu kanggo nandur modal ing bondho.

Ing kahanan ngelawan, nalika countertrend ngilangi baris support, ngowahi iku menyang baris resistance, lan utamané yen zona koreksi sing toko, kasempatan saka metu sukses saka mundhak pasar.

Cara iki wis buktiaken piyambak ing gaya positif utawa negatif pocapan, nanging ana cara kanggo nggawe dhuwit ing corridors stabilitas relatif. Ing gaya tambahan bisa nggawa MediaWiki kanggo pembuangan saka short- lan perdagangan medium-istilah. Kanggo ngenali titik optimal saka tuku utawa sale, conditionally dibagi zona gaya warata dening baris horisontal ing tengah. A munggah ing rega sadhuwuré baris iki sinyal kanggo tuku; tepak ngisor kanggo sale. Iki technique gumantung ing cenderung pasar kang tuwuh utawa tiba nalika nyebrang tapel wates sing kapérang ing setengah.

Yen sampeyan wis sinau carane kanggo nemtokake cara agenda kabar mengaruhi ing Nilai saka mata uang, sampeyan bisa nyoba kanggo ngetik pasar adhedhasar ing warta paling anyar. subtlety kene iku pasar ora tansah nanggepi ambigu kanggo acara donya, lan kita ngerti sawetara conto nalika investor wis didol Bitcoins sing tanpa nunggu wutah kanthi cepet kanggo mung sawetara jam ing negatif warta Crypto saka China. Kita bakal ngrembug intricacies dagang ing warta dhewe. kanggo saiki, Nanging, disaranake esthi ing Techniques diterangake. Share sukses karo kita lan tindakake nganyari saka “njelasno iki” bagean.


Tulis: Richard Abermann


 

siji komentar

  1. Hello. This post was extremely remarkable, particularly because I was investigating for thoughts on this issue last Monday.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *