pembangunan pasar Cryptocurrency ing 2018

pembangunan pasar Cryptocurrency

Amarga Bukak saka Bitcoin berjangka lan asale ing ijol-ijolan Simpenan tradisional; panyiapan saka liwat 100 dana pager sing perdagangan cryptocurrencies; lan Kapitalisasi pasar cryptocurrency sik njongko luwih saka $500 milyar ing 2017, ahli adil sing pracaya cryptomarket saiki wis dadi akeh paling cepet lan industri kang paling saka generasi kita. We wis padha ing views lan ramalan ahli lan pemain industri tombol ing pembangunan pasar cryptocurrency ing 2018.

panemu Expert
CEO saka Node40, perusahaan governance blockchain lan cryptocurrency selaras tax, Perry Woodin pracaya sing 2018 bakal taun kesadaran umum massa kanggo cryptocurrency.

Iku wis arep dadi taun nalika saben kanca lan relatif pengin ngerti carane akeh sing duwe lan carane tuku, ngandika Woodin.

mangu ana bakal munggah ing nomer wong nggunakake cryptocurrencies. Jonathan Sela, business development SVP peraga dening YouNow, kang migunakake blockchain kanggo mbangun ekosistem media, prakiraan sing ing pungkasan 2018, kita bakal weruh liwat 50 yuta wong ing donya nyekeli paling siji cryptocurrency. Nalika riset anyar dening Block Exchange London (LBX) wis rampung sing ing pungkasan 2018 siji ing telung Millennials bakal nandur modhal menyang pasar Crypto.

Kaputusan saka Simpenan ijol-ijolan tradisional CBOE lan CME kanggo dhaptar Bitcoin berjangka lan opsi kontrak digawe ing cryptocurrency pisanan donya lan, mbokmenawa rauh, cryptocurrencies liyane, kelas bondho anyar padha karo logam larang regane, sumber energi, ikatan pamaréntah, lan akèh barang liyane lan securities. Mangkono, taun sabanjuré posisi cryptocurrencies bakal luwih sah ing sistem financial lan legal ana. Simon Yu, CEO saka StormX, Enggo bareng statement iki. Iku manawa 2018 bakal dadi salah siji saka taun paling apik kanggo cryptocurrency lan push pasar kanggo tingkat anyar.

Nganti saiki wis investor utamané toko meksa nindakake perkara rega Bitcoin lan cryptocurrencies liyane. Kanthi pasar berjangka lan opsi kanggo ngurangi profil resiko, investor luwih lembaga pungkasanipun bakal bisa kanggo miwiti jumping in. Nanging karo instrumen financial, kita bisa ndeleng trillions dolar ing aliran dhuwit lembaga ing liwat sabanjuré sawetara taun.

Shidan Gouran, Presiden Global blockchain Technologies, wis ora teyeng cryptocurrency bakal ndeleng prestasi malah luwih pinunjul wonten ing ing 2018.

“Nalika persentasi pinunjul saka populasi konsumen wis salah siji nggunakake utawa, paling, nyaman karo cryptocurrencies, padha ora bisa durung ngandika saka pemerintah lan institusi. Iki bakal samesthine, minangka organisasi, loro umum lan pribadi, kathah duwe kurva learning maneh ing ngadopsi teknologi anyar. We pangertèn kang kurva learning iki bakal titik fokus ing pembangunan cryptocurrency lan blockchain ing 2018, ngatasi akeh alangan sing wis nyegah keterlibatan umum lan lembaga ing bal iki. Iki bakal nggawa wong dhateng ing kaca sing padha, nemen enriching potensial saka teknologi iki karo partisipasi èntitas pengaruh, mbukak kunci fungsi sing ora bakal bisa digunakake. Antarane terus investasi lembaga ing cryptocurrencies, kurban berjangka basis Bitcoin, lan pemerintah wiwit bisa Wiki blockchain dhewe, ana sing wis gejala teknologi iki keno ing ing tingkat umum lan lembaga. We, mulane, prédhiksi 2018 bakal weruh wutah bablas lan Adoption, bangunan ing proses ana kanggo tanggal dening sambutan kepentingan anyar”.

Miturut CEO saka Biddable Mark Lurie, akeh investor bakal fokus ing cryptocurrencies alternatif, kalebu litecoin, mlayu, lan iota, tinimbang Bitcoin utawa ether. Lurie pracaya ing nandur modal, ing 2018, ana sing arep dadi push kuwat marang diversifying cryptoassets lan manajemen investasi Crypto bakal ditangani cara investor katon ing aset tradisional lan nandur modal.

Mike Beam, CEO saka Company Crypto, nyatet sing kurang volatility ing Wikipedia bakal pengaruhe ing cryptocurrencies alternatif lan kita uga bakal weruh munggah token securities. Prediksi tutup pasar $5 triliun ing pungkasan taun.

Dmitriy Zhulin, Co-pangadeg INS Ekosistem, pangajab minangka teknologi blockchain bentuk, Bitcoin bakal tuwuh nganti kira-kira $30-40,000 ing 2018 adhedhasar penak lan Adoption luwih minangka liya saka pembayaran lan ibukutha pengawetan. Menapa malih, Trevor Koverko, Presiden polymath perusahaan Kanada, pracaya sing Bitcoin bakal muncul minangka jaringan pembayaran.

“Saiki Bitcoin digunakake minangka aset Spekulasi lan nyimpen regane. Nanging njongko solusi kaya jaringan kilat muncul ( jaringan basis Bitcoin, sing ngidini kedhaftar kanggo nggawe nomer Unlimited micropayments - DeCenter), sarana Bitcoin kang ningkatake bebarengan karo sawijining rega. Pitakonan nyata iku bakal dadi Bitcoin 'chain utama’ sing wis wani nganggo nginggilaken iki utawa iku bakal dadi chain liyane kaya Bitcoin Cash?”

pembangunan pasar Cryptocurrency

kiriman web: