Crypto Adolescents

cryptocurrencies Popularity, wis ngrambah timbangan kuwi, sing lulus mung banget keset utawa ngati-ati banget iki bal partai. Pranyata metu sing tatag lan kaprigelan kapacak ora mung dening pedagang lan investor karo puluhan taun pengalaman dagang ing ijol-ijolan, nanging uga dening remaja biasa.

anak Modern lair ing umur digital, lagi diubengi dening kabeh jinis Gadgets wiwit cilik, lan padha miwiti sesambungan karo komputer sadurunge generasi sadurunge. Saka umur awal, padha duwe kesempatan komunikasi kayata sing padha ora ngimpi saka dening generasi sadurunge. Mulane, wakil saka generasi Z luwih cepet dilatih lan aran liyane Organic ing donya teknologi modern.

Erik Finman, salah siji saka wong sukses ing lapangan cryptocurrency, ing 12 taun felt prospek saka Bitcoin. kanggo 6 taun, kang digawa status digital kang kanggo 400 bitcoins aneh, kang luwih saka 4 yuta ing padha dollar ing tingkat saiki. Lan iku kabeh wiwit ing 2011 karo $ 1000 disimpen ing mangan lan presents ulang. Bitcoin banjur worth $ 12.

Miturut 2013, Bitcoin wis thukul dadi luwih sing aset didol saka Eric padha cukup kanggo miwiti layanan kanggo nelusuri guru Botangle, kang uga mengko didol bitcoins. Sing enom Crypto-penggemar ora arep mungkasi ana, kang mratelakake panemume, Bitcoin nahan mréntahaké investasi, lan nilai bisa tekan yuta dolar. The millionaire enom uga pracaya sing sistem pendidikan modern punika kuna, lan YouTube lan Wikipedia bisa mulang luwih. Panjenenganipun malah ndhukung karo wong tuwane kang ora bakal pindhah menyang Universitas yen bisa entuk yuta dolar sadurunge sik njongko diwasa. Ora pawulangan ala kanggo generasi modern?

mesthi, Eric Finman ora mung conto saka taruna ngengkel ing cryptocurrencies. kang utama “saingan” punika Eddy Zillan, sing kapisan dadi kasengsem ing wong Crypto-aktif ing umur 15. Iku banget enom kanggo miwiti akun Coinbase, nanging Eddy ora mandheg lan kang nemu cara sak aturan situs. Wangsulan: Bab ingkang kawitan iya ana tuku Ethereum kanggo $ 100. Iku worth kang lagi nyimak sing banjur ana ora atusan bloggers lan majalah, ora bisa mulang carane tumindak mlaku. senadyan iki, bocah entuk pisanan $ 10 kanggo saperangan jam. Iki ora bisa gagal kanggo kenek wong, amarga 10% ing sawetara jam – wutah banget. Salajengipun piyambakipun nandur modhal bab $ 12 ewu ing crypt. Kanggo taun padha ageng $ 350 ewu. Saiki Zillan punika 18 taun, kang ndarbeni portofolio worth luwih saka $ 1 yuta lan karya ing Consulting tenan dhewe Cryptocurrency Financial.

liyane “Cryptoteenager” – Andrew Cory, 11-taun, murid saka wangun 6th ngatur kanggo nulis bab Bitcoin kabèh buku, kang dibayangke sesanti hakekat cryptocurrency lan blockchain. Buku, mbok menawa sing pakar enom ing kryptovlyutam bisa malah dituku ing Amazon. entuk manfaat, mesthi, iki digunakake kanggo anak, kang, Nanging, ora detract saka relevansi sawijining. Andrew piyambak wis, miturut marang, andhap asor 0.02 bitcoins.

Ana Crypto-pecandu enom lan “wong lanang ala”. dadi, Bitcoin Platinum, akeh mblusukake, iki dibukak dening fraudster babagan bocah enom. Nanging, masyarakat mbayar manungsa waé menyang ing wektu, lan kedah ngakeni kanggo unfairness proyèk. Miturut wong, kang ngrancang kanggo ngumpulake mung $ 5,000.

Temenan, ing mangsa dikarepake kanggo specialists ing lapangan ekonomi digital mung bakal tuwuh. Lan proposal, dening kabeh akun, ora arep dadi sithik konco salah siji.


Crypto Adolescents

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *