Apa Coinbase wis dipuntudhuh saka overloading jaringan Bitcoin lan carane SegWit karya ?

Lan carane akeh engineers Coinbase are needed kanggo introduce SegWit.

on February 5, ijol-ijolan Coinbase Cryptocurrency diselehake tweet, maringi informasi sing “tim pembangunan ing tataran pungkasan saka testing SegWit”, lan “ngirim lan nampa bitcoins karo support SegWit bakal kasedhiya ing sawetara minggu”.

Coinbase announced karya ing SegWit ing awal Desember taun pungkasan, njawab salah siji saka pitakonan sing kerep takon saka kedhaftar “carane akeh Coinbase engineers sing perlu kanggo introduce SegWit.”

Apa Coinbase wis dipuntudhuh saka overloading jaringan Bitcoin

on Desember 16, Coinbase wakil presiden Dan Romero diterbitake kirim ing blog resmi Coinbase, maringi informasi sing introduksi saka SegWit wis ngrancang kanggo 2018, lan ing wayahe tim “apa ing implementasine aman saka SegWit.” Romero nekanake “ing prioritas – keamanan lan karya efisiensin saka bursa”, lan ora nganggo istilah babagan tartamtu.

Nanging, ing gelombang saka Desember “Bitcoin Mania”, kedhaftar discontent tansaya karo busyness jaringan: ijol-ijolan, kalebu Coinbase lan GDAX, padha ora bisa kanggo ngrampungake karo dikarepake ngrekam lan tindak offline, Fees lan transaksi wektu konfirmasi padha nambah. Ing agêng-Januari, pelanggan dikirim CEO Coinbase Bryan Armstrong usulan sing diklumpukake luwih saka 12,000 tetandan, nelpon kanggo support kanggo SegWit minangka prioritas kanggo 2018. Jameson Race, anjog engineer saka BitGo wallet Crypto, disebut kanggo nêm layanan Coinbase: “Iku ora ditemokaké sing sabab pinunjul saka overloads ing jaringan Bitcoin disababaké déning layanan populèr kadosta Blockchain.info, Coinbase lan Gemini, kang inefficiently nggunakake papan pemblokiran. Yen sampeyan ora pengin kontribusi kanggo iki, ora digunakake. ” Armstrong maneh nanggapi daya, matur sing “Coinbase nggarap transaksi packetizing, SegWit lan sawetara Sastranegara kanggo ngilangke stagnation ing jaringan.”

SegWit yakuwi kanggo ngatasi masalah kaukur kanthi ngurangi ukuran transaksi. Protokol sing diusulaké déning developer Blockstream Peter Wellle, lan softphone sing bisa digawe nggunakake SegWit, njupuk Panggonan ing jaringan Bitcoin ing Agustus pungkasan taun. Antarane layanan sing wis ndhukung teknologi – dompet Ledger, aman, Electrum lan Samourai Dompet, uga Crypto-ijol-ijolan HitBTC, Shapeshift lan Bitstamp. Supaya ngerti carane SegWit mbantu jaringan Bitcoin, iku perlu kanggo mbayangno ing tingkat gampang tumindake saben dinten Bitcoin-transaksi sing lelungan liwat jaringan Bitcoin ing wangun “Paket informasi”, lan keaslian lan akurasi sing dicenthang dening kelenjar. Yen kabeh kelenjar setuju sing transaksi bener, banjur Kesepakatan wis ngrambah. Transaksi dhewe dumadi saka rong bagéan: input lan output – “input” lan “metu”, saka kang pérangan pisanan tanggung jawab kanggo “mbukak kunci”, iku, nggayuh bitcoins (lan ngandhut informasi bab pangirim), lan liya – kanggo “ngunci” kanggo potensial pangiriman mangsa. Input data uga ngandhut teken sertifikat Correspondence saka tombol pribadi lan umum.

teknologi SegWit (ini pisah Seksi) pamisahan transaksi dadi rong bagéan lan Transfer teken (“seksi”) perlu kanggo “mbukak kunci” ing bitcoins dijupuk, kanggo mburi transaksi, njaba pemblokiran utama. Ing kasus iki, unit utama ngandhut data bab panampa lan pangirim, karo “seksi” ngandhut Tulisan lan tetandan, iku, informasi sing perlu kanggo konfirmasi transaksi, nanging banjur ora bakal digunakake. Njupuk menyang akun sing tetandan dikuwasani bab 60% saka volume transaksi, hubungan Ngartekno nyuda ukuran pemblokiran, mangkono nambah bandwidth jaringan lan ngurangi biaya biaya transaksi.


Pengarang: Richard Abermann


 

kiriman web:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *